David Seferović iz benda “Degeneza” vlasnik brendirane Jack Daniel’s gitare (FOTO)

Objavljeno: 28. 7. 2016 u 19:39h

Jack Daniel's Tennessee Whiskey i ove godine bio je dio Demofesta sa posebnim kornerom brenda, koji ljubitelji vrhunskog viskija  već dobro poznaju. Namjenjen za odmor, gdje su svi Jackovi prijatelji imali priliku akumulirati energiju, te ponijeti uspomene sa sjajnog provoda uz porodicu Jack Daniel’s vrhunskog viskija.

Kao ni prethodnih godina, pa tako ni ove, Jack nije došao praznih ruku kada su u pitanju nagrade za takmičare Demofesta, te je još jednom donio brendiranu gitaru.  Žiri nije imao jednostavan zadatak – odabrati najvećeg  virtuoza na gitari među mladim muzičarima koji će kući ponijeti  specijalno izrađeni instrument u bojama najpopularnijeg američkog viskija.

David Seferović, dobitnik ovogodišnje nagrade za najboljeg gitaristu festivala

Da jabuka ne pada daleko od stabla pokazalo se još jednom. Ove godine za najboljeg gitaristu takmičarskog dijela festivala proglašen je David Seferović član beogradske “Degeneza”, sin Caneta, frontmena kultnog rock benda “Partibrejkersi”.

Članovi benda “Degeneza”,  još u srednjoj školi poželjeli su da ožive najbolje dane rock muzike i posvete se ponovnoj izgradnji pravih muzičkih vrijednosti. A David je imao i od koga naučiti, kaže da im Cane bez prevelikog uplitanja da poneki savjet, više kao prijatelj benda, a ne kao njegov otac.

Jack Daniel's korner

Sačekali smo da se malo slegnu utisci, a zatim kontaktirali Davida koji nam je otkrio šta planira uraditi sa gitarom.

“Jack Daniel's gitara će se definitivno čuti na albumu benda “Degeneza” i planiram da je sviram sledeće godine na Demofestu kada ćemo nastupiti u okviru revijalnog dela programa” izjavio je David Seferović, dobitnik ovogodišnje nagrade za najboljeg gitaristu festivala.

Davidov bend osvojio je drugo mjesto na Demofestu, nakon varaždinskog benda “Seine” koji je zvanično i najbolji demo bend ovogodišnjeg  festivala.

Jack korner

Ovo svakako nije sve što Jack sprema svojim vjernim prijateljima. U godini u kojoj Jack Daniel’s destilerija slavi 150 godina postojanja u toku je globalna potraga za blagom koja će ujediniti prijatelje ovog viskija širom svijeta, a jedna bačva biće sakrivena i u BiH. Pratite oficijelnu Jack Daniel’s FB stranicu i saznajte detalje.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 7400

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/david-seferovic-iz-benda-degeneza-vlasnik-brendirane-jack-daniels-gitare-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot