U Banjaluci otvorena jednodnevna izložba fotografija „Grad prijateljstva“

Objavljeno: 31. 5. 2016 u 18:10h

Jednodnevna izložba pod nazivom „Grad prijateljstva“ otvorena je u utorak, 31. maja, u 12 časova, u Muzičkom paviljonu parka Petar Kočić. Predstavljanjem najboljih fotografija i uručivanjem poklona njihovim autorima završen je istoimeni Instagram foto-konkurs, koji je organizovala kompanija m:tel.

Žiri nije imao lak zadatak, jer je na konkurs pristiglo više od 1.600 fotografija, a među kadrovima koji su se izdvojili našli su se prizori Banjaluke, Višegrada, Zenice, Sarajeva, Doboja i mnogih drugih gradova. Posjetioci su na otvaranju mogli da vide 20 fotografija, koje je odabrao stručni žiri, koji su činili fotografi Tea Jagodić, Aleksandar Čavić i Dragan Gajić.

Prema odluci žirija, autorom najbolje fotografije proglašen je Srđan Piljak iz Banjaluke, koji je od kompanije m:tel na poklon dobio pametni telefon.

Srdjan Piljak_Grad prijateljstva_Mtel foto-konkurs

“Na izložbi smo predstavili fotografije za koje žiri smatra da su najuspješnije predstavile prirodne ljepote, arhitekturu i atmosferu gradova širom BiH, ali i prijateljstvo kao njihov sastavni dio. Veoma smo zadovoljni odazivom fotografa i raznolikošću fotografija koje su nam pristigle na konkurs jer je cilj ove kampanje bila promocija prirodnih i arhitektonskih ljepota naše zemlje”, izjavila je na otvaranju izložbe Milica Stojaković, portparol kompanije m:tel.

Konkurs #GradPrijateljstva bio je otvoren od 1. aprila do 15. maja 2016. godine. Korisnici Instagrama iz BiH bili su bili pozvani da na ovu društvenu platformu postave najljepše fotografije svojih gradova i atmosfere koja u njima vlada, uz hashtag-ove #GradPrijateljstva i #mtelbh.

Izložba će biti otvorena do 19 časova, te posjetioci do tada mogu da zakorače u ovu jedinstvenu fotografsku oazu prijateljstva. Galeriju 20 najljepših fotografija možete pogledati i na ovom linku http://blog.mtel.ba/predstavljamo-najbolje-fotografije-instagram-konkursa-gradprijateljstva/, a sve pristigle fotografije potražite na instagramu pod hashtag-om #GradPrijateljstva.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 2193

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/u-banjaluci-otvorena-jednodnevna-izlozba-fotografija-grad-prijateljstva/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot