Izložba fotografija „Grad prijateljstva“ u Banjaluci

Objavljeno: 30. 5. 2016 u 18:34h

Kompanija m:tel će u utorak, 31. maja, u banjalučkom Muzičkom paviljonu parka Petar Kočić otvoriti izložbu fotografija pod nazivom „Grad prijateljstva“. Javnosti će biti predstavljene najbolje fotografije pristigle na istoimeni Instagram konkurs, a otvaranje izložbe zakazano je za 12 časova.

Na otvaranju će biti proglašena i najbolja od svih prijavljenih fotografija, a pored pobjedničke, na izložbi će svoje mjesto pronaći još 19 fotografija koje su ispunile uslove konkursa i, prema mišljenju stručnog žirija, najuspješnije predstavile prirodne ljepote, arhitekturu i atmosferu gradova širom BiH, ali i prijateljstvo kao njihov sastavni dio. Zainteresovani ih već sada mogu pogledati na blogu kompanije m:tel, na adresi blog.mtel.ba/?p=21572.

Članovi žirija, fotografi Tea Jagodić, Aleksandar Čavić i Dragan Gajić, nisu imali jednostavan zadatak pred sobom. Na konkurs, koji je bio otvoren od 1. aprila do 15. maja, pristiglo je više od 1,500 fotografija.

Konkurs je ispunio ovu popularnu društvenu platformu impresivnim kadrovima arhitektonskih zdanja, atraktivnim panoramama gradova, ali i emotivnim fotografijama njihovih žitelja. Stoga će se Muzički paviljon parka Petar Kočić zahvaljujući ovoj izložbi kratko pretvoriti u oazu prijateljstva u srcu Banjaluke.

Jednodnevna izložba „Grad Prijateljstva“ će biti otvorena 31. maja do 19 časova, te iz kompanije m:tel pozivaju sve građane da je posjete i tako podrže talentovane fotografe, ali i učestvuju u širenju pozitivnih poruka ove originalne kampanje.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1368

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/izlozba-fotografija-grad-prijateljstva-u-banjaluci/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot