Nove premijere u ponudi Open IPTV-ja

Objavljeno: 27. 5. 2016 u 13:28h

Televizijski kanal HBO zakazuje druženje uz fenomenalnu dramu “Garderober”, koja je na programu u nedjelju, 29. maja u 20.00 časova. Radnja filma nam dočarava jednu kobnu noć u malom engleskom regionalnom pozorištu za vrijeme II svjetskog rata, kada  grupa putujućih glumaca izvodi Šekspirovog „Kralja Lira“. Bombe padaju, sirene zavijaju, zavjese se dižu za sat vremena, a glumca/menadžera Sera (Entoni Hopkins), koji igra Lira, nema ni na vidiku. Njegov garderober Norman (Ijan Makelen) mora nekako da održi predstavu u životu, ali da li će se Ser pojaviti na vrijeme i ako dođe, da li će uopšte biti u stanju da izađe na scenu? „Garderober“ je otkačena, smiješna i dirljiva priča o prijateljstvu i odanosti, dok se Ser prisjeća svojih životnih dostignuća i pokušava da uskladi svoja turbulentna prijateljstva sa onima sa kojima radi, prije posljednjeg spuštanja zavjese.

Posljednjeg dana maja 2016. godine, na TV CINEMAX možete pogledati američki film “Fokus”, koji je na programu u 20.00 časova. U ovoj akcionoj komediji, Vil Smit igra majstora prevare koji se zaljubljuje u neiskusnu prevarantkinju (Margo Robi), ali raskida sa njom kada počnu previše da se zbližavaju. Tri godine kasnije, on je izbačen iz kolosjeka kada se njegova stara ljubav pojavi u Buenos Ajresu, gdje oboje zasebno planiraju da prevare vlasnika trkačkog tima koji je milijarder (Rodrigo Santoro).

Pet epizoda humorističke serije “Posao”, možete pratiti na HBO 3 od 2. juna 2016. godine od 22.30 časova, od 5. do 9. epizode. Ova brazliska serija prati Karin, Magali i Lunu, tri privlačne, inteligentne žene koje se udružuju kako bi unijele promjene u izabrano zanimanje. Imaju istu viziju – zašto najstariji zanat u svijetu ne može da zarađuje od savremenog marketinga i planiranja?

National Geographic Channel nam od četvrtka, 2. juna 2016. godine donosi premijeru serije “X:Generacija koja je promijenila svijet” koja prikazuje istorijske događaje koji su oblikovali generacije između bebi-bum i milenijumske, one koji su rođeni od 1961. do 1981: Generaciju iks. Tokom ove specijalne šestodjelne serije, fenomen Generacije iks biće vam prikasan u novom svjetlu, usredsredivši se na kulturne i istorijske događaje koji su doveli do oblikovanja ove neobične generacije i istražiće kako su njeni pripadnici prkosili očekivanjima da će promeniti svijet. Svaka epizoda proučava jedno važno dostignuće Generacije iks i njegovu važnost za njihovu kulturu, od premijere filma „Ujedi života“, do nevjerovatnog izbora prvog američkog predsjednika iz Generacije iks 2008. godine i legalizacije gej brakova. Ali ovi trenuci čine samo polovinu priče… Četvrtkom u 20.55 časova, 6 epizoda u trajanju od 60 minuta.

Od 3. juna, radnim danima u 20.00 časova, na TV kanalu FOX Life možete pratiti premijeru druge sezone humorističke serije “Neprilagođena porodica”. U pitanju su 24 epizode po 30 minuta. Sredinom devedesetih godina, jedanaestogodišnji zaljubljenik u hip hop Edi Huang i njegova porodica prilagođavaju se novom životu u predgrađu Orlanda. Nove škole, novi prijatelji, nove komšije… Nove tradicije. Ali oni ipak ostaju vjerni svojim porodičnim vrijednostima i traganju za američkim snom.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1135

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/nove-premijere-u-ponudi-open-iptv-ja-2/||claudebot