Besplatno prve epizode hit serija Pickbox videoteke

Objavljeno: 25. 5. 2016 u 15:53h

Kao dio promotivne ponude Pickbox sadržaja, od sada svi korisnici IPTV paketa u Openu mogu da besplatno pogledaju prve epizode serija „Crna Jedra“ i „Moć“.

„Moć“ je kriminalistička drama smještena u dva različita svijeta, glamuroznu njujoršku klupsku scenu i brutalni svijet trgovine drogom. Trenutni imdb rejting od 7,9 obećava sjajnu zabavu svih 50 min. duge prve epizode. „Crna Jedra“ je serija koja je smještena u 1715. godinu i predstavlja priču zlatnog doba gusarstva na Karibima. Ne propustite avanturu gusarske družine kapetana Flinta, koji sa svojom ljubavi Elenor Gatri kuje plan o osvajanju najvećeg blaga ikad. Prva epizoda traje čitavih 60 minuta i garantuje dobru zabavu.

Ukoliko još uvijek niste korisnik Open usluge, ili nemate IPTV pakete, ili vam je istekao period trajanja ugovora, ovo prilika je da izborom jednog od Open paketa osigurate popust na pretplatu od 10% u toku trajanja ugovorne obaveze od 24 mjeseca, odnosno na period od 12 mjeseci  po prestanku ugovora.

Ne propustite i brojne druge Open pogodnosti integrisanja usluga mobilne i fiksne telefonije, interneta i digitalne televizije, a podsjećamo na mogućnost kupovine odličnih televizora, laptopa, tableta i mobilnih telefona na 12 beskamatnih rata.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1222

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/besplatno-prve-epizode-hit-serija-pickbox-videoteke/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot