Želiš da nastupiš na OK Festu?! Prijavi se

Objavljeno: 6. 5. 2016 u 18:18h

OK Fest, raspisao je konkurs za izvođače koji će ove godine imati priliku da stanu rame uz rame sa najpoznatijim imenima regionalne muzičke scene 01/02/03 jula na Tjentištu – NP Sutjeska.

Svi zainteresovani uslove konkursa, kao i prijavu mogu da preuzmu na zvaničnoj web stranici festivala http://www.okfest.net/zelis-da-nastupis-na-ok-festu/. Popunjenu prijavu uz navedene priloge (fotografija benda/izvođača i najmanje 2 autorske numere u mp3 formatu) potrebno je dostaviti na mail [email protected] , najkasnije do 25. maja, kada je ujedno i poslednji dan za prijave.

Nakon završenog konkursa stručni žiri će odabrati listu izvođača koji će nastupiti na jednoj od bina ovogodišnjeg OK Festa, a rezultati konkursa će biti poznati početkom juna.

Pozivamo sve mlade, neafirmisane, pa i one iskusne izvođače da se prijave i predstave publici na ovogodišnjem OK Festu u jedinstvenom i neponovljivom prirodnom ambijentu NP Sutjeska.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1298

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/zelis-da-nastupis-na-ok-festu-prijavi-se/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])