Šareno kraljevstvo igre i zabave u Konzumu BiH

Objavljeno: 6. 5. 2016 u 18:49h

Roditeljstvo je najdivnija stvar koja nam se može desiti, a ljubav koju osjećamo prema našim bebama ne može se porediti ni sa čim na svijetu. Svoje živote posvećujemo najmlađim, te se trudimo osigurati im najbolje uslove za zdrav život i pravilno odrastanje.

Konzum BiH želi pomoći roditeljima u kreiranju savršenog svijeta za sve mališane, pa ćemo tokom mjeseca maja za njih organizirati šareno kraljevstvo igre, zabave i edukacije.

Naše druženje počinje ovog petka u 16.00 do, te u subotu od 10.00 do 14.00 sati u mostarskoj Super Konzum prodavnici, Stjepana Radića 39, gdje smo za sve roditelje pripremili edukativne radionice, mini modne revije, druženja s poznatim mamama, a za sve tate organizirat ćemo i takmičenje u najbržem presvlačenju beba.

Također, birat ćemo i Miss i Mistera Konzuma djece od 3 do 6 godina za lica Dream Factory odjela, kao i takmičenja beba u puzanju, a najmlađi posjetitelji uživat će u zabavi i igri s Kodijem, Linom Medom i drugim omiljenim likovima i brojnim zabavnim radionicama.

Nakon Mostara, naša druženja upriličit ćemo 13. i 14. u Sarajevu, 20. i 21. u Banjaluci, te 27. i 28. maja u Tuzli. Budite dio programa koji smo pripremili za sve roditelje i njihove najmlađe. Radujemo se vašem dolasku.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1218

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/sareno-kraljevstvo-igre-i-zabave-u-konzumu-bih/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot