Završeno proljećno druženje „Moj srećni Mix“

Objavljeno: 29. 4. 2016 u 17:31h

Proljetna akcija kompanije m:tel pod nazivom „Moj srećni Mix“, koja je tokom aprila obišla sedam gradova, završena je u srijedu 26. aprila posjetom Biljeljini. Vesela „Moj srećni Mix“ turneja počela je 5. aprila u Banjaluci, nakon koje je uslijedio obilazak Prijedora, Zvornika, Istočnog Sarajeva, Trebinja, Doboja i Bijeljine.

Na trgovima i šetalištima prolaznici su se mogli informisati o svim prednostima sedam Moj Mix tarifa, a imali su priliku i učestvovati u zanimljivoj igri. Na šarene listiće koji simbolizuju cvijeće i listove ispisivali su svoje srećne mikseve, odnosno kombinaciju životnih stvari koja ih čini srećnima i postavljali ih na posebno stablo. „Moj srećni Mix“ stablo, zahvaljujući učesnicima koju su upisali svoju srećnu formulu „prolistalo“ je od radosti, donoseći dašak proljeća u gradove.

3 (2)

Akcija je naišla na sjajan prijem građana, pa su „Moj srećni Mix“ lokacije bile rado posjećene. Nakon završetka proljećne turneje izabrano je sedam najispirativnijih I najljepših srećnih mikseva čiji su autori Lazar Drinić iz Banjaluke, Nikolina Kraljević iz Trebinja, Aleksandra Dukić iz Prijedora, Sara Maksimović iz Istočnog Sarajeva, Jozefina Cvijanović iz Doboja, Milana Todorović iz Bijeljine i Ranko Drašković iz Zvornika.

3 (3)

Oni će biti nagrađeni prigodnim poklonima od strane kompanije m:tel, čime će na najljepši način biti završeno ovo proljećno druženje.

Više informacija o Moj Mix tarifama potražite na www.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1309

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/zavrseno-proljecno-druzenje-moj-srecni-mix/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])