UNIQA poručuje: Bezbrižna budućnost nije stvar prestiža, već vaše odluke!

Objavljeno: 18. 4. 2016 u 18:20h

Uprkos opštoj percepciji da je posjedovanje polise životnog osiguranja stvar luksuza i pretežno izvan mogućnosti građana BiH, broj onih koji svoje povjerenje ukazuju UNIQA osiguranju svakodnevno raste.

Pomno prateći rastuće potrebe i interesovanje za životnim osiguranjem, UNIQA je razvila i prilagodila svoje proizvode zahtjevima tržišta i potrebama građana. Ovakav potez otklanja predrasudu da je životno osiguranje luksuzna, nedostupna i skupa investicija. Kombinacijom ponude velikog broja programa životnih osiguranja s jedne strane, i sve većeg broja zadovoljnih klijenata sa druge strane, UNIQA zauzima vodeće mjesto na bosanskohercegovačkom tržištu u osiguranju života.

Razumjevajući potrebu i nužnost komunikacije sa tržištem, UNIQA osiguranje je nedavno pokrenula kampanju pod sloganom „Misli najbolji dani tvog života tek dolaze. Misli UNIQA.“

„Želja nam je da ovom kampanjom u narednom periodu dodatno objasnimo građanima u BiH da mala investicija danas ima veliko značenje za sigurniju budućnost svakog pojedinca. Osiguranje života definitivno nije stvar prestiža već nužnosti koju nameće savremeni način života, ali i društveno-ekonomske  promjene kroz koje trenutno prolazi naše društvo,“ izjavila je Senada Olević, direktorica UNIQA osiguranja.

Potvrda uspješnog poslovanja UNIQA osiguranja stigla je i od vjernih klijenata ove osiguravajuće kuće, i to putem švajcarske kuće ICERTIAS koja je na osnovu neovisnog istraživanja tržišta UNIQA osiguranju izdala „Best Buy Award“. Ovo priznanje nije samo zbir ocjena korisnika osiguravajućih proizvoda na tržištu, već znači najbolji omjer cijene i kvaliteta za proizvode iz kategorije osiguravajućih kuća na području BiH!

Banjaluka.com

Broj pregleda: 2580

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/uniqa-porucuje-bezbrizna-buducnost-nije-stvar-prestiza-vec-vase-odluke/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])