Pronađi zabavu uz Frend vaučer za dopunu

Objavljeno: 12. 2. 2016 u 16:33h

Dosadno ti je i tražiš savršenu zabavu?

Odgovor na pitanje kako najbrže do odlične zabave dobićeš uz svaki kupljeni vaučer za Frend dopunu u iznosu od 10 KM. Pored toga što ćeš svoj prepaid račun dopuniti iznosom od 10 KM, uživaćeš u neograničenom razmjenjivanju porukica sa prijateljima i zaplesati uz najnovije pjesme Miligrama.

Kako?

Veoma lako. Prošetaj do prvog kioska označenog Frend zastavicom ili m:tel prodajnog mjesta i potraži vaučer za dopunu u iznosu od 10 KM. Uz kupljeni vaučer m:tel ti poklanja 30 dana besplatnih SMS -ova koje možeš slati svim prijateljima bez obzira koju bh. mrežu koriste i najnoviji CD grupe Miligram.

Ne propusti savršenu zabavu uz Frend!

Za dodatne informacije pozovi korisnički servis 066 10 10 10 ili posjeti web stranicu frend.mtel.ba.

Napomena: Ponuda vrijedi do 10.03.2016. isključivo za vaučere, ne i za elektronske dopune.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1229

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/pronadi-zabavu-uz-frend-vaucer-za-dopunu/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot