Ekskluzivna premijera nove HBO serije „Vinil“ za sve Open korisnike

Objavljeno: 12. 2. 2016 u 16:35h

Home Box Office, vodeća premijum televizijska mreža, predstavlja novu dramsku seriju iz originalne HBO produkcije „Vinil“ koja će ekskluzivnu premijeru na HBO-u imati isti dan kada u i Americi, 15. Februara, a koju će moći da pogledaju svi Open korisnici.

Da je riječ o seriji koja mnogo obećava govori i činjenica da je prvu od deset epizoda režirao Martin Skorseze, po scenariju koji su napisali Rič Koen, Mik Džeger, Martin Skorseze i Terens Vinter.

Radnja dramske priče „Vinil“-a smještena je u Njujork, 70-ih godina, istražuje muzički biznis i buran život ljudi iz muzičke industrije u vrijeme stvaranja pank, disko i hip-hop muzike. Priča prati život Ričija Finestre, direktora izdavačke kuće koji je u problematičnom je braku i na čelu je kompanije koja gubi sjaj. Njegova supruga Divon, bivša glumica i model koja je bila deo priče koja se odigravala oko čuvene “Fabrike” Endija Vorhola 1960-tih godina u Njujorku, sada je majka dvoje dece i živi u predgrađu. Ričijeve lične i profesionalne krize prave dodatni stres u njihovom odnosu, zbog čega Divon razmišlja da se vrati svojim “boemskim korjenima”. U međuvremenu, Ričijevog partnera Zaka Jankovicča su iskustvo u industriji i “stotine dolara vrijedna rukovanja” učinili neprocjenjivim dijelom kompanije, iako i dalje radi u direktorovoj sjenci. Njihov profesionalni odnos postaje sve napetiji zbog neslaganja oko toga kako bi trebalo da vode kompaniju kroz muzičku pejzaž 1973.

Premijera serije „Vinil“ će se u BIH za sve Open korisnike emitovati  15.02.2016. godine sa početkom u 19.35 časova i završetkom u 22.35 časova na kanalu  HBOPRO koji se nalazi na poziciji 705.

Da bi kanal bio vidljiv potrebno je, da u zavisnosti od toga koju platformu koristite, pritisnete HOME na daljinskom upravljaču ili da ponovno učitate portal prateći sljedeće korake: Podešavanja – Sistemski parametri – Restart – Osvježi portal.

Svi koji propuste premijeru će u periodu od 15.02. do 14.03.2016. godine imati priliku da besplatno pogledaju prvu epizodu serije “Vinil” u posebnoj kategoriji HBO Promo u okviru Open videoteke.

m:tel open – otvoreno za sve!

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1725

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/ekskluzivna-premijera-nove-hbo-serije-vinil-za-sve-open-korisnike/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot