Nove hit serije i filmovi u ponudi Open IPTV-ja

Objavljeno: 11. 2. 2016 u 17:04h

Sredina februara rezervisana je za novi set originalnih naslova u ponudi Open IPTV-ja. Neke od njih nosioci su prestižnog Oskara, drugi pak zaslužuju epitet Klasika današnjice.

Film, dobitnik četiri nagrade „Oskar“, „Čovjek ptica“, na programu je u petak, 12.2. na HBO COMEDY u 20.00 časova. U ovoj komediografskoj drami glumac na zalasku karijere – čuven po ulozi superheroja – pokušava da se vrati na scenu glumeći u brodvejskoj predstavi. Kako se premijera bliži, mora da obuzda svoj ego, spase karijeru i zbliži se sa porodicom.

Ekskluzivno na HBO-u, 15. februara 2016. godine možete pogledati premijeru serije „Vinil“, u udarnom terminu od 20.05 časova. Od „Oskarom“ i „Emijem“ nagrađenog reditelja Martina Skorsezea, dobitnika „Zlatnog globusa“ i za „Emi“ nominovanog Mika Džegera  i za “Oskara” nominovanog, a višestrukim “Emijem” nagrađenog Terensa Vintera (“Vuk sa Vol strita”, kreatora HBO-ovih kultnih serija “Porodica Soprano” i “Carstvo poroka”), na HBO stiže potpuno nova serija „Vinil“. Radnja ove dramske priče smještene u Njujork, 70-ih godina, istražuje muzički biznis prepun droge i seksa, u vrijeme stvaranja pank, disko i hip-hop muzike.

Američka horor priča, “Hotel“, doživjeće svoju regionalnu premijeru na FOX TV-u 15. februara u 23.50 časova. Glavne uloge ove sezone igraju Ledi Gaga kao Grofica, Kejti Bejt kao Ajris, Anđela Baset kao Ramona Rojal, Sara Polson kao Sali, Evan Piters kao Mister Marč, Met Bomer kao Donovan…  Radnja se vrti oko zagonetnog hotela Kortez u Los Anđelesu, koji zapada za oko neustrašivom detektivu iz odjeljenja za ubistva. Kortez je dom neobičnim i bizarnim likovima, na čelu sa vlasnicom hotela Groficom, koja je opsjednuta krvlju i modom. Ova sezona donosi dvije smrtonosne prijetnje u vidu ubice „deset zapovjesti“, serijskog prestupnika koji bira žrtve u skladu s učenjima Svetog pisma…  Ledi Gaga je za ulogu Grofice osvojila Zlatni globus na nedavno održanoj ceremoniji.

U petak, 19.2. u sekciji „Klasici današnjice“ možete pogledati dramu „Dečko iz kraja“ u udarnom terminu od 20.00 časova i to na TV CINEMAX Džoni Voker (Miki Rurk) je istrošeni, drugorazredni bokser bez budućnosti. Kada se beznadežno zaljubi u Rubi, on se istovremeno sprijatelji sa narcisoidnim, sitnim prevarantom (Kristofer Voken) i time oformi trougao osuđen na propast. Režija: Majkl Seresin.  Uloge: Miki Rurk, Kristofer Voken, Debra Fjuer, Tomas Kvin, Kevin Konvej

U četvrtak, 18.02. 2016. godine u 20.05 časova, HBO prikazuje biografsku dramu „Kuća Versaće“.  „Kuća Versaće“ prikazuje život italijanske modne dizajnerke Donatele Versaće, istražujući njen lični put, kreativni razvoj i snagu da se suoči sa preprekama poput bratovljeve tragične smrti. Režija: Sara Šugarmen. Uloge: Džina Geršon, Enriko Kolantoni, Kolm Feore, Dona Marfi, Rakel Velč

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1496

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/nove-hit-serije-i-filmovi-u-ponudi-open-iptv-ja/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot