Ljubavnim SMS-om do putovanja u grad Romea i Julije

Objavljeno: 8. 2. 2016 u 18:34h

Postoji milion načina da izjavite ljubav, a jedan od njih je i pisanje ljubavnih poruka. Za sve one koji znaju kako izraziti osjećanja riječima, imamo divnu  vijest. U susret prazniku ljubavi koji se slavi širom svijeta 14. februara, podsjećamo vas na SMS takmičenje koje organizuje kompanija m:tel za najljepši ljubavni SMS pod sloganom „Kako kucka tvoje srce?“

Sve što treba da uradite je da razmislite o originalnoj ljubavnoj poruci, napišete je i pošaljete je do ponoći 10.02.2016. putem broja 065 1188.

Vašu poruku ljubavi moći će da vide svi, jer će se tri najbolja SMS-a, koje će odabrati m:tel tim, naći na bilbordima širom BiH. Autori najljepših ljubavnih poruka će se dodatno radovati jer će za osvojeno prvo mjesto putovati u Veronu sa voljenom osobom, za drugo mjesto fotografisati svijet oko sebe novim foto-aparatom Canon Ixus 170 Blue ili igrati igre na Sony PlayStation 4 uređaju, ako osvoje treće mjesto.

Radost ljubavi danas su dijelili i prolaznici na banjalučkim, sarajevskim i bijeljinskim ulicama, a dijeliće je i posjetioci tržnih centara u Banjaluci i Sarajevu koji za predstojeći vikend posjete tržne centre BBI u Sarajevu (13.2. od 18 do 20 časova) ili Konzum family centar u Banjaluci (14.2. od 12 do 15 časova) kada će biti proglašeni i pobjednici takmičenja za najbolji ljubavni SMS.

Cijena SMS-a iznosi 0,09 KM/min sa uključenim PDV-om. Više informacija potražite na mtel.ba

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1511

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/ljubavnim-sms-om-do-putovanja-u-grad-romea-i-julije/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])