Open i Tesla TV vas daruju u decembru i poklanjuju iznos novogodišnjih računa!

Objavljeno: 1. 12. 2015 u 18:03h

Zamislite da za sve vaše mjesečne račune za struju, telefon, namirnice ili odjeću dobijete potrošeni novac nazad. U decembru su čuda moguća, jer Open i Tesla TV sreću dijele i poklanjaju vam cjelokupni iznos na računima. Ti plaćaš, Open vraća!

Decembar je mjesec ljubavi, sreće i darivanja. Međutim, preopterećeni kućni budžeti često ne mogu da isprate ispunjenje svih naših želja. Zbog toga su u kompaniji m:tel odlučili da vas obraduju pred predstojeće praznike, tako što će vam olakšati novogodišnju kupovinu i redovno plaćanje režija.

Dakle, vi trošite, a Open i Tesla TV vam poklanjaju cjelokupni iznos sa računa.

Sve što vi treba da učinite je da preko „Vibera“, na broj 066/494-557, pošaljete dvije fotografije originalnog fiskalnog računa. Fotografiju prednje strane, na kojoj je jasno vidljivo na šta je potrošen novac, i fotografije poleđine, na kojoj ćete rukom upisati svoje ime i prezime i broj telefona.

Veoma je važno da račune, zavisno od toga na šta glase, šaljete određenim radnim danima, i to: za struju – ponedjeljkom, za veliki porodični šoping – utorkom, OPEN uslugu – srijedom, račun za mobilni telefon – četvrtkom i novogodišnju odjeću – petkom.

Čuvajte svoje originalne fiskalne račune i u toku decembra slušajte „Kontakt Radio” Banjaluka i „Radio Osvit” Zvornik, na kojima ćete moći čuti džinglove koji najavljuju praznično darivanje.

U posljednjoj sedmici decembra, voditelji pomenutih radio stanica će uživo u program pozvati deset najsrećnijih kojima će biti poklonjeni cjelokupni iznosi sa računa.

Open i Tesla TV ove godine su se pobrinuli da vam praznike učine sretnijim, a kućne budžete punijim.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1144

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/open-i-tesla-tv-vas-daruju-u-decembru-i-poklanjuju-iznos-novogodisnjih-racuna/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])