Dani kreativnosti u Servis centru „Dajte nam šansu-Svjetlice“

Objavljeno: 30. 11. 2015 u 17:27h

Povodom Međunarodnog dana prava djeteta koji se obilježava u novembru mjesecu, Servis centar „Dajte nam šansu – Svjetlice“, uz podršku kompanije m:tel, organizovao je u okviru Jesenje kreativne stvaraonice, takmičenje u likovnom stvaralaštvu za djecu i osobe sa poteškoćama u razvoju.

Poziv na druženje povodom Dana prava djeteta, ovaj novootvoreni centar poslao je svim zainteresovanim za kreativno stvaralaštvo, kako bi i na ovaj način otvorili svoja vrata za sve kojima je potrebna podrška, ali i za one koji žele provesti kvalitetno vrijeme u druženju i umjetničkom stvaranju. Tokom pet dana, koliko je trajala ova kreativna Stvaraonica, nastalo je mnogo likovnih radova, a odlukom žirija u sastavu: Nina Popović, akademska slikarka, Sandra Stanić, menadžer za društvenu odgovornost kompanije m:tel i Marina Gavrić iz Servisnog centra, na kraju ovog takmičenja nagrađeni su svi autori i njihovi radovi. Milica Stojaković, portparol m:tel-a, u ime kompanije uručila je nagrade ovim mladim kreativcima i poželjela im još mnogo ovakvih lijepih trenutaka druženja i umjetničkog izražavanja.

Podsjetimo, Servis centar „Dajte nam šansu – Svjetlice“, otvoren je u septembru mjesecu ove godine, uz pomoć USAID-a i kompanije m:tel, koja već godinama unazad podržava „Svjetlice“. Centar, između ostalog, pruža šansu roditeljima djece s poteškoćama u razvoju da u centar dovedu svoje dijete na boravak od četiri sata dnevno, pri čemu su djeca pod stručnim nadzorom i gdje dobijaju njima odgovarajuće tretmane. Centar predstavlja podršku ne samo osobama sa poteškoćama u razvoju, nego i cijeloj porodici, a sve usluge centra su potpuno besplatne.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 932

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/dani-kreativnosti-u-servis-centru-dajte-nam-sansu-svjetlice/||claudebot