M:tel uz najbolje studente

Objavljeno: 27. 11. 2015 u 18:05h

Elektrotehnički fakultet u Banjaluci i kompanija m:tel gaje tradicionalno dobru saradnju. Svake godine ovaj fakultet bira najuspješnije studente u okviru proslave 24. novembra, Dana fakulteta. Ovoga puta, najbolji studenti generacije 2014/2015. godine, kao i studenti koji su postigli zavidne uspjehe na takmičenjima u znanju, nagrađeni su i posebno pohvaljeni. Svečanost povodom Dana fakulteta ove godine je održana 27. novembra, u prostorijama fakulteta, a kompanija m:tel je ponovno nagradila studente. Tim povodom Milica Stojaković, portparol m:tel-a, uručila je najuspješnijim studentima pametne telefone. Na svečanosti je kompaniji m:tel uručena Zahvalnica za izvanredan doprinos u razvoju Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Banjaluci.

Saradnja sa elektrotehničkim fakultetima u BiH i studentima ovih fakulteta važan je dio strategije društveno odgovornog poslovanja m:tel-a, što svake godine potvrđuje i konkursom „Stipendije za budućnost“ za izbor 25 stipendista. Ove godine konkurs je objavljen 2. novembra i ostaće otvoren do 2. decembra, a na njega imaju pravo da se prijave studenti završne godine i apsolventi prvog ciklusa studija elektrotehničkih fakulteta u Banjaluci, Istočnom Sarajevu i Sarajevu, kao i Fakulteta elektrotehnike u Tuzli, Fakulteta strojarstva i računarstva u Mostaru, te Fakulteta informacijskih tehnologija u Mostaru.

Najbolji studenti ovih fakulteta, sa prosjekom ocjena od i iznad 8, a koji nisu obnovili nijednu godinu studija, imaju priliku pridružiti se svojim kolegama iz prethodnih generacija i postati stipendisti kompanije koja im, osim mjesečnog novčanog iznosa stipendije od 300 KM, nudi i obavljanje stručne prakse u trajanju od mjesec dana u kompaniji.

Obrazovanje mladih stručnjaka ulaganje je u budućnost kojoj kompanija m:tel želi da da svoj puni doprinos, nagrađujući i podstičući ove mlade ljude da unapređuju i šire svoje znanje i umjeća.

Više informacija o m:stipendijama na www.mtel.ba/stipendije.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1393

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/mtel-uz-najbolje-studente/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot