Novi ekskluzivni naslovi na Open IPTV-ju

Objavljeno: 26. 11. 2015 u 17:05h

Kraj novembra i početak decembra na vaše TV ekrane donosi odlične naslove.

Posljednje nedjelje novembra u 20.05 časova na televizijskom kanalu  HBO stiže i posljednji dio sage o hobitima, nominovan za Oskara “Hobit: Bitka pet armija”. I ovoga puta režiju potpisuje čuveni Piter Džekson, dok glavne uloge tumače: Martin Frimen, Ian Mekelen, Orlando Blum…

Televizijski kanal CINEMAX istog dana, u nedjelju 29. novembra 2015. godine, u terminu od 20.00 časova,  prikazuje u okviru serijala Svjetske kinematografije,  dramsko ostvarenje “Vidimo se u Veneciji”. Film je režirao Edi Terstal, a prati muzičko i psihološko putovanje rutom Orijent Ekspresa, od Venecije do Istanbula. Tokom ovog putovanja, upoznaju se otac i kćerka, nakon što su dugo bili razdvojeni…

Na kanalu National Geographic ne propustite premijeru “Potraga za zlatom”, koja je na programu u ponedeljak, 30. novembra u 20.55 časova.

Zlato je dragocjeni metal koji već vijekovima zavodi čitav svijet. Svjetlucanje za kojim žudimo privlačno je i dan-danas. Nagoneći na istraživanja i avanture, zlato je odvajkada budilo različita osjećanja, od zanosa do neutoljive pohlepe. U ovom dvočasovnom specijalu otkrijte zašto su i španski osvajači i afrički kraljevi na isti način kretali u nemilosrdnu potragu za zlatom.

U srijedu, 2. decembra 2015. godine u terminu od 20.15 časova, na kanalu TV CINEMAX pogledajte biografsku dramu “Neruda”. Godine 1948, Pablo Neruda rizikuje svoj život suprotstavljajući se korumpiranom predsjedniku Čilea koji mu oduzima mjesto u Senatu i naređuje njegovo hapšenje. Neruda je primoran da mijenja mjesto boravka i konačno pobjegne u Argentinu. Režiju potpisuje Manuel Basoalto, a u glavnim ulogama su Hoze Sekal, Maks Korvalan, Erto Pantoha i drugi.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 942

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/novi-ekskluzivni-naslovi-na-open-iptv-ju/||claudebot