Frend u znaku slobode komunikacije

Objavljeno: 23. 11. 2015 u 18:02h

Frend u znaku slobode komunikacije

Kraj godine donio je brojna iznenađenja i pogodnosti za Frend korisnike

Kako bi praznike proveo u što toplijoj atmosferi, Frend ti je pripremio mnoštvo pogodnosti za neograničenu komunikaciju. Iskoristi jednu od neodoljivih Frend opcija u zavisnosti od toga koji način komunikacije najviše voliš.

Svi Frend korisnici od nedavno mogu da zovu korisnike mts mobilne mreže u Srbiji po istoj cijeni kao što zovu korisnike m:tel mreže u BiH. Iskoristi ovu priliku do 31.01.2016. godine i prepusti se dugim pričama sa svojim najdražima u Srbiji.

Ne zaboravi isprobati neku od  Super Net tarifnih opcija. Neograničeno surfuj jedan, sedam ili mjesec dana i uživaj u najbržem internetu i neograničenoj on line komunikaciji. U nekoliko koraka i po odličnim cijenama obezbijedi sebi brzi mobilni internet. Provjeri vajber i fejs i kada si u pokretu.

A za potpuno opuštanje, uz neograničeno telefoniranje, SMS-anje i surfanje cijeli vikend aktiviraj No Limit Vikend tarifnu opciju i uživaj u potpunoj slobodi. Telefoniraj neograničeno i sljedeći vikend i to od 28.11.2015. (00:00 časova) do 29.11.2015. (24:00 časova).

Za dodatne informacije posjeti www.mtel.ba ili besplatno pozovi m:tel Call centar na 066 10 10 10.

Broj pregleda: 1303

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/frend-u-znaku-slobode-komunikacije/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])