Neograničeni razgovori sa Srbijom

Objavljeno: 9. 10. 2015 u 17:36h

Vaša svakodnevna komunikacija sa prijateljima i porodicom u Srbiji od sada može biti još povoljnija uz novu m:tel tarifnu opciju – mts fiksna.

Kao rezidencijalni korisnik m:tel fiksne telefonije u zasebnim ili Open paketima, u oktobru imate mogućnost da se pretplatite na novu “mts fiksna” tarifnu opciju i za samo 5,95 KM (bez PDV-a) mjesečno razgovarate neograničeno sa najmilijima u mts fiksnoj mreži u Srbiji*

Aktivacija ove tarifne opcije  može da se izvrši brzo i jednostavno pozivom govornog  automata na broj 0800 50 007 nakon čega je potrebno pratiti korake za aktivaciju. Aktivacija se može izvršiti i podnošenjem zahtjeva u najbližem m:tel prodajnom mjestu.

*Uključenih 1000 min. besplatnih razgovora, nakon čega se pozivi tarifiraju po standardnom cjenovniku. Tarifna opcija vrijedi za cijeli mjesec bez obzira na dan aktivacije u mjesecu.

Više informacija možete dobiti pozivom besplatnog broja korisničkog servisa 0800 50 000 ili putem m:tel web stranice www.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 958

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/neograniceni-razgovori-sa-srbijom/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot