PRO.PR konferencija 2016. u Crnoj Gori

Objavljeno: 8. 10. 2015 u 16:45h

Prva i jedina konferencija za odnose s javnošću koja se svake godine održava u drugom gradu država regije, PRO.PR konferencija, održaće se sljedeće godine od 7. do 10. aprila u hotelu Splendid, u Bečićima- Budva, u Crnoj Gori.

Priprema programa je u toku, a isti će biti službeno objavljen 16. novembra. Po prvi puta u istoriji na području srednjoistočne Europe, predavanje će održati i Lena Getmanskaya, voditeljica odjela za medije u State Hermitage muzeju u St. Petersburgu u Rusiji. The State Hermitage museum prošle je godine proslavio 250 godina postojanja. Osim Lene Getmanskaye, predavanja će održati i voditelji odnosa s javnošću tvrtke Fiat i L'Oreal Adria.  U sklopu konferencije održaće se i peta, jubilarna dodjela međunarodne nagrade, PRO.PR Awards, koja je specifična po tome što se dodjeljuje pojedincima, a ne projektima.

Organizator ove konferencije je agencija Apriori World iz Zagreba koja već 14. godina zaredom organizira PRO.PR konferenciju. 13. PRO.PR konferencija održana je ove godine u aprilu u Malinskoj, na otoku Krku, a okupila je više od 150 komunikacijskih stručnjaka u području odnosa s javnošću i komunikacije u javnom i privatnom sektoru.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1706

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/pro-pr-konferencija-2016-u-crnoj-gori/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])