M:tel i Open IPTV preporučuju

Objavljeno: 8. 10. 2015 u 16:48h

Televizijski kanal CINEMAX, 10. oktobra 2015. godine donosi Megapremijeru subotom. Ovaj put to je romantična drama “Treće lice”, koja je na programu u 20.00 časova. Glumačka postava Lijam Nison, Mila Kunis, Ejdrijan Brodi i drugi, zakazuju druženje u tri priče o ljubavi, strasti, povjerenju i izdaji. U Njujorku, Parizu i Rimu priče prate tri para koja naizgled nisu slična, ali imaju nekoliko važnih zajedničkih stvari-ljubavnike i otuđene supružnike, izgubljenu i nađenu djecu.

Ekskluzivno: “Okružen mrtvima”, premijera šeste sezone serije na TV FOX, od 12. oktobra 2015. godine, ponedjeljkom u 22.00 časa. U petoj sezoni serije „Okružen mrtvima“ vidjeli smo da je Rikova grupa usavršila tehnike opstanka i postala veoma moćna. Neki njeni članovi su čak umalo postali zlikovci, neprestano rastežući granicu između dobra i zla. U prvoj polovini šeste sezone grupa će shvatiti da kad se nađe među živima, njena odgovornost nije samo opstanak. Ova kompleksnost će najbolje biti sažeta i ilustrovana kroz evoluciju Rika Grajmsa, koji ponovo otkriva svoju humanost… Uloge tumače: Endru Linkoln, Norman Ridus, Melisa Mekbrajd, Stiven Jan, Loren Koen

Od utorka, 13.10.2015. na  Discovery Channel emitovaće se serija “Ed Staford: Put u nepoznato“ od 21.00 čas.
Ugledni britanski istraživač i rekorder, Ed Staford želi da otkrije istinu iza tajanstvenih satelitskih snimaka najzabačenijih lokacija na Zemlji. Svaka epizoda nadahnuta je snimkom napravljenim iz svemira, na kom se vide čudna i neobjašnjiva obilježja na neistraženim i zabačenim mjestima. Ed vjeruje da možemo shvatiti šta se stvarno dešava samo ako odemo na ta osamljena mjesta, te zato prelazi svijet uzduž i poprijeko, do Etiopije, Brazila, Zambije, Zapadne Papue i Sibira, kako bi otkrio kakva su to obilježja.

Film “Lejdi Četerli” možete pogledati u utorak, 13.10. u 23.35 časova na Radio-televiziji Republike Srpske. Ostvarenje snimljeno prema romanu proslavljenog britanskog pisca Dejvida Herberta Lorensa “Ljubavnik lejdi Četerli”. Film koji govori o strastvenoj vezi između šumara i žene koja je udata za paralizovanog bogataša, nagrađen je sa čak pet Cezara, priznanja koje je francuski ekvivalent za Oskara.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1083

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/mtel-i-open-iptv-preporucuju/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot