Pozovite *100# i izaberite jeftinije razgovore, poruke i mobilni internet

Objavljeno: 6. 10. 2015 u 17:17h

Ne propustite m:tel promotivnu ponudu usluga i tarifnih opcija koje možete pronaći u servisu Moj meni. Odabirom tarife  Posebno za tebe  do kraja oktobra  možete uživati u ponudi kreiranoj prema vašim potrebama i vašoj mjesečnoj potrošnji.

Da pojasnimo, tarifna opcija Posebno za tebe omogućava vam da po veoma povoljnoj cijeni  kupite minute za razgovor unutar m:tel fiksne i mobilne mreže, te SMS poruke prema svim mrežama u BiH i mobilni internet u m:tel mreži.

Najlakši i najbrži način dolaska do svih Frend tarifnih opcija i ponuda je putem servisa Moj meni kojem lako pristupate biranjem koda *100#. Dakle, korišćenjem servisa Moj meni i koda *100# možete prilagoditi, kreirati i aktivirati  Frend uslugu prema svojim potrebama.

Pored toga, do kraja oktobra možete uživati i u promotivnoj ponudi dodatnih tarifnih opcija za mobilni internet. I ovu ponudu pronaći ćete biranjem koda *100# i pristupajući servisu Moj meni. Za vajber, fejs, postovanje i lajkovanje uz neograničeni internet odaberite jednu od dvije promo ponude:

Super Net No Limit po cijeni od 1 KM (bez PDV-a) uz koju možete da uživate u neograničenom mobilnom internetu 24 sata ili

Super Net 2 GB koja traje 30 dana i uz koju dobijate 2 GB mobilnog interneta po cijeni od 10 KM (bez PDV-a).

Za više informacija pozovi korisnički servis na 066 10 10 10.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1010

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/pozovite-100-i-izaberite-jeftinije-razgovore-poruke-i-mobilni-internet/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot