M:tel dobitnik svjetske nagrade Best Buy Award za BiH

Objavljeno: 28. 8. 2015 u 17:20h

Kompanija m:tel dobitnik je prestižne nagrade Best Buy Award u Millennials BIH 2015/2016 istraživanju, za najbolji odnos kvaliteta usluga mobilne telefonije i cijene na području BiH, a koju uručuje švajcarska kuća ICERTIAS – International Certification Association GmbH sa sjedištem u Cirihu.

Cilj projekta i certifikata Best Buy Award je da se kupcima olakša potraga za onim najboljim i cijenom najpovoljnijim proizvodima i uslugama na tržištu. Ova nagrada je kontinuiran međunarodni projekat istraživanja i nagrađivanja na lokalnim i međunarodnim tržištima, a ono što je najvažnije – zasnovana je isključivo na iskustvu i mišljenju potrošača.

“Ovom nagradom su još jednom potvrđena naša nastojanja da kreiramo optimalnu ponudu usluga uz najbolji kvalitet i cijene.  Dakle, jedan od naših ciljeva je uspješno realizovan, prepoznat i adekvatno nagrađen. Pored toga što se radi o poznatoj nagradi, kojom se ponose najveće svjetske kompanije, najviše nas raduje činjenica da su o njoj odlučivali oni čiji je sud i najvažniji – korisnici”, izjavio je Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel.

Inače, ICERTIAS je istraživanje pod nazivom Best Buy Award MILLENNIALS BiH 2015/2016 sprovodila tokom jula 2015. godine na uzorku od 1.200 ispitanika u dobi od 15 do 35 godina u BiH, i to koristeći CAWI – DEEPMA metodologiju (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness).

Cilj ovog istraživanja bio je dobiti uvid u iskustvo i percepciju generacije Y, tzv. Millennials generacije o proizvodima i uslugama, te proizvođačima i trgovcima za koje oni smatraju da im nude najbolji odnos cijene i kvaliteta (tzv. “best buy”) na bh. tržištu.

Važno je istaći da su pitanja bila otvorenog tipa, odnosno, ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su slobodno mogli sami navoditi nazive proizvođača, ponuđača proizvoda i pružalaca usluga koji, prema njihovom iskustvu, nude najbolji odnos cijene i kvaliteta na tržištu.

Kompletno istraživanje Best Buy Award MILLENNIALS BiH 2015/2016 sprovedeno je u skladu sa odredbama “Međunarodnog kodeksa za sprovođenje tržišnih i društvenih istraživanja”, koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetsko udruženje istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).

Best Buy Award program je trenutno prisutan u više od dvadeset zemalja u kojima vodeći mediji redovito citiraju rezultate sprovedenih Best Buy Award istraživanja.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 925

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/mtel-dobitnik-svjetske-nagrade-best-buy-award-za-bih-2/||claudebot