Druženjem u Banjaluci i Gradišci otpočeo Mjesec prijateljstva kompanije m:tel

Objavljeno: 3. 8. 2015 u 15:44h

Povodom Međunarodnog dana prijateljstva, kompanija m:tel i ove godine organizuje “Mjesec prijateljstva”, koje će, između ostalog, pratiti i zanimljive aktivnosti u deset gradova širom BiH.

Banjalučani su, tako, u petak 31. jula na Trgu Krajine mogli da zaigraju zabavnu igru “Prijatelji se lako prepoznaju” i pokušaju zatvorenih očiju pogoditi ko je njihov najbolji prijatelj. Stanovnici grada na Vrbasu bili su veoma uspješni, a svi učesnici su nagrađeni i simboličnim diplomama prijateljstva.

Narednog dana, tim Mjeseca prijateljstva je posjetio i Gradišku, čiji su stanovnici bilo jednako uspješni u prepoznavanju prijatelja kao i Banjalučani, a velika kutija koju m:tel tim nosi sa sobom se polako puni prijavama želja za najbolje prijatelje.

“Kompanija m:tel je povodom Međunarodnog dana prijateljstva, a u skladu sa našim društveno odgovornim poslovanjem i sloganom ‘m:tel – imate prijatelje’, odlučila da mjesec avgust proglasi Mjesecom prijateljstva. Svi koji se budu sa nama družili u deset gradova, imaće priliku da ‘testiraju’ svoje prijateljstvo i dobiju zanimljive m:tel poklone”, kazala je Milica Stojaković, portparol kompanije m:tel.

Ona je istakla da je ipak najbitnije to što će svi moći da prijave želju svog najboljeg prijatelja na adresi blog.mtel.ba/mjesec-prijateljstva/ ili na licu mjesta u gradovima u kojima se obilježava Mjesec prijateljstva.

“Kompanija m:tel će na kraju ovog mjeseca nagraditi tri želje, i to najhumaniju, najoriginalniju i najemotivniju”, otkrila je Stojakovićeva.

Ona je takođe podsjetila da je m:tel u sklopu Mjeseca prijateljstva pripremio tarfinu opciju u okviru koje za samo 2 KM korisnici mogu odabrati dva prijateljska broja iz bilo koje mreže u BiH, sa kojima mogu razgovarati besplatno, uz simboličnu cijenu od 0,08 KM za uspostavu poziva.

Nakon Banjaluke i Gradiške, na mapi gradova je Prijedor 7. avgusta, a dan kasnije, Mjesec prijateljstva će biti obilježen i u Doboju.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 781

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/druzenjem-u-banjaluci-i-gradisci-otpoceo-mjesec-prijateljstva-kompanije-mtel/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])