Banjalučka pivara sponzor RK Borac m:tel

Objavljeno: 31. 7. 2015 u 12:18h

Banjalučka pivara potpisala je sponzorski ugovor sa RK Borac m:tel. Ugovor su u prostorijama Banjalučke pivare  potpisali Nicholas Penny, generalni direktor Banjalučke pivare i Vladimir Branković direktor RK Borac m:tel.

Za Pivaru ova saradnja znači nastavak podrške sportu i uspješnim ambasadorima lokalne zajednice, ali i još jedan korak dalje u pravcu ispunjenja strateškog opredijeljenja za razvoj boljeg i zdravijeg  života zajednice.

“RK Borac m:tel i Banjalučku pivaru spajaju isti ciljevi – stremljenje ka uspjehu kao rezultatu predanog rada i ostvarenje ciljeva koji su na dobrobit cijele zajednice. Jedina Pivara u RS i najtrofejniji sportski klub su dva banjalučka brenda, koja zajedničkim snagama mogu da učine mnogo pozitivnih stvari za promociju sporta kao bitnog faktora unutar lokalne zajednice i zbog toga nam je ova saradnja veoma važna,” rekao je Nikolas Peni, generalni direktor Banjalučke pivare.

Saradnja između Banjalučke pivare i RK Borac m:tel je nastavak saradnje od ranije, a potpisivanje ugovora je potvrda obostranog razumijevanja i zajedničkih interesa u cilju promocije rukometa kao rekreativnog i profesionalnog sporta i „Nektara” kao brenda koji je uvek uz sportiste.

„I Pivara i RK Borac m:tel su brendovi Banjaluke i ovo nije početak već nastavak saradnje koja datira od ranije. Drago nam je da kompanija poput Banjalučke pivare uviđa značaj podrške RK Borac m:tel, sigurni smo da ćemo opravdati njihova sponzorska očekivanja i na taj način učvrstiti našu saradnju. Osnovni ciljevi Kluba jesu povratak imidža koji je nekada krasio ovaj Klub, a saradnja sa Pivarom će zasigurno doprinjeti tome,   ” istakao je Vladimir Branković, direktor RK Borac m:tel.

Prvi plodovi saradnje Banjalučke pivare i RK Borac m:tel biće vidljivi već u novoj sezoni gdje ih očekuju veliki izazovi – kvalifikacije za Ligu šampiona, te nastup u regionalnoj SEHA ligi.

sl 2

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1368

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/banjalucka-pivara-sponzor-rk-borac-mtel/||claudebot