M:tel-ova interaktivna Open IPTV prezentacija stigla u Bijeljinu

Objavljeno: 29. 6. 2015 u 18:27h

Kompanija m:tel predstavljanove Open IPTVfunkcionalnosti,kojesu u potpunosti promijenjene i prilagođene svjetskim standardima u kojima će sada moći da uživaju novi korisnici ove usluge,a prvo javno predstavljanjeorganizovano je danas na Trgu Kralja Petra I Karađorđevića u Bijeljini.

Tim kompanije m:tel je svim zainteresovanima na licu mjestapredstavio sve novosti na temu unapređenja ove usluge, a kroz svojevrsnu kratku Open IPTV edukaciju, koja se u Bijeljini održava29. i 30. juna.

Open IPTV edukacija se u toku jednog dana održava u tri termina, a građanimogu odaberati onaj koji im najviše odgovara. Prezentacije se u jutarnjem terminu održavajuod 9 do 11 časova, u popodnevnom od 14 do 16 časova i u večernjem terminu od 18 do 19 časova.

Sve što zainteresovani trebaju učiniti je da dođu na glavni trg u Bijeljini, pregledajuraspored Open IPTV časova koji su otvoreni za sve, a ukoliko odluče da postanupolaznicidesetominutnog kursa,dobiće šansu da na licu mjesta isprobaj i testirajunove Open IPTVfunkcionalnosti.

Kako bi se što bolje zabavili, ova interaktivna prezentacija uključuje i jednostavnu provjeru znanja sa pitanjima koje se tiču novih Open IPTVfunkcionalnosti.Takođe, svima koji su imali dovoljan broj tačnih odgovora, m:tel je uručio mali poklon u znak zahvalnosti, a ta praksa će se nastaviti tokom oba dana.

Nakon Bijeljine, putujuća Open IPTV prezentacija posjetiće 2. i 3. jula Zvornik, a 6. i 7. jula OPEN IPTV edukaciji će moći da prisustvuju svi zainteresovani građani Prijedora.

Za više informacija o Open ponudama posjetite www.open.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 885

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/mtel-ova-interaktivna-open-iptv-prezentacija-stigla-u-bijeljinu/||claudebot