Budućnost televizije uz m:tel Open!

Objavljeno: 27. 5. 2015 u 16:52h

Našu pažnju ovom prilikom ponovo je zaokupila jedna od najkompletnijih usluga m:tel-a, riječ je o dobro poznatoj Open usluzi koja je u sebi objedinila usluge mobilne i fiksne telefonije, interneta  i digitalne televizije, a u okviru koje se realizuje i prodaja mobilnih aparata, TV uređaja, bijele tehnike, te foto i video opreme, uz pogodnost kao što je kupovina na rate bez kamata.

Kako bi trenutke opuštanja uz Open uslugu korisnicima učinila još prijatnijim i komfornijim, kompanija m:tel je u maju predstavila nove funkcionalnosti za nove korisnike digitalne televizije. Novi korisnici sada imaju priliku da pauziraju TV program, premotaju omiljenu scenu više puta, gledaju ispočetka propuštene sadržaje,  i da snimaju sadržaje poput video rekordera. Takođe, posebno zanimljivo je i gledanje četiri sportska kanala istovremeno putem Mozaik funkcije. Zvuči nevjerovatno?

Zamislite funkciju „Gledaj propušteno“ koja omogućava naknadno gledanje propuštenog emitovanog sadržaja na unaprijed određenom broju TV kanala u prethodna 72 časa.  Kako to funkcioniše?  Jednostavno, svim sadržajima na 30 kanala, na kojem je moguće vratiti se unazad, pristupa se putem TV vodiča, pritiskom navigacijskih dugmadi lijevo (nazad po vremenskoj osi) i biranjem željenog sadržaja dugmetom OK. Nakon toga izabrani sadržaj  moguće je premotavati naprijed, nazad ili pauzirati.

Iz kompanije m:tel podsjećaju da se 31. maja završava promotivni period Open ponude u kome novi korisnici mogu do kraja godine uživati u besplatnim premium TV paketima (HBO, Cinemax, Plus, Sport, Pink plus).

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1032

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/buducnost-televizije-uz-mtel-open/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])