Milica Pustivuk iz Bijeline apsolutni pobjednik takmičenja “Vrući prsti”

Objavljeno: 25. 5. 2015 u 19:08h

Nakon pretkvalifikacija koje su održane u osam gradova širom BiH, finale velikog takmičenja “Vrući prsti”, nadmetanja u brzom kucanju SMS-ova, koje su organizovale kompanije m:tel i LG, upriličeno je u subotu 23. maja u Banjaluci.

Učesnici finalnog takmičenja bili su  Alma Šehović (Tuzla), Ljiljana Ristić (Brčko), Almer Vatreš (Sarajevo), Milica Pustivuk (Bijeljina), Tamara Samardžić (Trebinje), te Dijana Smiljanić (Banjaluka), dok je drugoplasirani Adel Imeri (Doboj) zamijenio sugrađanina Marka Đurića, koji je bio spriječen da dođe u Banjaluku. Prva tri takmičara iz Mostara bila su spriječena da zbog privatnih razloga učestvuju u finalu.

Kako i priliči velikom finalu, sistem takmičenja je bio drugačije koncipiran, a kategorije u kojima su se takmičari borili nisu ni izbliza bile lagane kao u pretkvalifikacijama.  Prva igra imala je za cilj da pokaže intuitivnost SMS kucača, te su zadate poruke takmičari morali kuckati na zatvorenih očiju ili gledajući ispred sebe. S obzirom na težinu zadatka, kada su poruke bile predočene prisutnima, salve smijeha bile su zagarantovane, kako publike, tako i sudija i takmičara. U ovoj kategoriji briljirala je Milica iz Bijeljine sa “čak” četiri ispravno otkucane riječi, a tik iza nje našao se Adel iz Doboja.

Druga igra zahtijevala je punu koncentraciju takmičara, jer su tokom kuckanja bili ometani od strane voditelja, a Milica je ponovo imala najviše uspjeha i poruku ispisala brže od ostalih.

Završna kategorija je zahtijevala da takmičari zadate poruke kuckaju u hodu, a Milica je i u ovoj disciplini pokazala nadmoć nad ostalim protivnicima, te tako postala ultimativna pobjednica finalnog takmičenja “Vrući prsti” sa ubjedljivim pobjedama u svim kategorijama.

“Zaista nisam očekivala da ću osvojiti prvo mjesto, jer sam se sasvim slučajno prijavila, a među takmičarima je bilo i onih iskusnijih, koji su već učestvovali prošle godine. Društvo je bilo zaista fantastično, definitivno preporučujem svima da se prijave na naredno takmičenje u brzom kucanju SMS-ova”, kazala je Milica i dodala je da je prezadovoljna telefonom LG G3 S, koji je osvojila kao nagradu.

Za drugo, odnosno, treće mjesto, odvijala se borba između Sarajlije Almera Vatreša i Dobojlije Adela Imerija, a takmičar iz Doboja je ipak bio brži, te postao vicešampion takmičenja “Vrući prsti”. Inače, Adel je bio prošlogodišnji prvak, pa iako nije uspio da odbrani titulu, bio je zadovoljan svojim učinkom.

“Iako sam završio na drugom mjestu zadovoljan sam plasmanom, kao i nagradom”, kazao je Adel, koji je osvojio pametni telefon LG L80, dok je Almer za treće mjesto nagrađen telefonom LG L40.

U velikom takmičenju “Vrući prsti” učestvovalo je 170 takmičara iz osam bh. gradova, a ovo je drugi put da kompanije m:tel i LG organizuju ovo neobično takmičenje.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 997

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/milica-pustivuk-iz-bijeline-apsolutni-pobjednik-takmicenja-vruci-prsti/||claudebot