Novi krug zabave uz Open asocijacije

Objavljeno: 22. 5. 2015 u 20:29h

Omiljena igrica ljubitelja televizijskog programa – Open asocijacije, vratila se na velika vrata u maju, a učesnike očekuje pregršt novih zagonetki u sklopu petog po redu ciklusa ove igrice. Ova popularna online igrica koju je u septembru prošle godine kreirala kompanija m:tel bazirana je na konceptu pogađanja niza asocijacija skrivenih na imidžu koji se objavljuje svaka dva mjeseca.

Kako bi započeli sa pogađanjem, treba da posjetite službeni blog kompanije m:tel na adresi http://blog.mtel.ba/ i pronađate igricu u okviru sekcije ‘Open asocijacije’. Na taj način pristupate neobičnoj fotografiji dnevnog boravka na kojoj se nalazi dvadeset predmeta koji predstavljaju asocijaciju na neki od kanala iz Open ponude programskih paketa kompanije m:tel. Na vama je da u sklopu fotografije pronađete i pažljivo izdvojite predmete sa skrivenim značenjem budući da se na fotografiji nalazi i niz predmeta koji ne predstavljaju asocijacije. Neke od predmeta je veoma jednostavno pogoditi, dok su drugi vješto skriveni. Ako ste sigurni da ste pronašli svih dvadeset asocijacija upišite svoje odgovore u formular koji se nalazi ispod fotografije i uskoro ćete dobiti odgovor da li ste jedan od pobjednika.

Ako vam neka od asocijacija zadaje muku i niste sigurni da li ste na pravom putu, ne propustite priliku da učestvujete u sedmičnom happy hour-u koji se održava svakog petka u terminu od 15 časova na službenoj m:tel Facebook stranici http://facebook.com/mtelbih. Tokom ovog sata imate priliku da postavljate sva vaša pitanja u vezi ove igrice, diskutujete sa drugim ljubiteljima Open asocijacija i na taj način brže dođete do tačnih odgovora. Najbolje igrače Open asocijacija očekuju i odlične nagrade, tako da će prvoplasirani igrač osvojiti odlični Alcatel Pixi 8 tablet, drugoplasirani ZTE Kiss smartfon, a treće mjesto osvaja Philips D120 fiksni telefon.

Podsjećamo, kompanija m:tel je pripremila primamljivu ponudu za sve one koji postanu Open IPTV korisnici, objedine svoje već postojeće m:tel usluge u neki od Open paketa, ili obnove ugovor za svoj Open paket do 31. maja, jer će imaće priliku da besplatno uživaju u premium TV paketima HBO, Cinemax, Plus, Sport i Pink Plus do kraja 2015. godine.

Prijavu za igricu Open asocijacije možete pronaći direktno na linku http://blog.mtel.ba/open-asocijacije/.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 918

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/novi-krug-zabave-uz-open-asocijacije/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])