“Beko shop” otvoren u Banjaluci

Objavljeno: 21. 5. 2015 u 20:36h

Ekskluzivni “Beko Shop” otvoren je danas u Banjaluci, na adresi Jovana Dučića br. 25, Tržni centar Emporium. Shop je uređen je po novom Beko konceptu gdje se sav asortiman izlaže u segmentima i po novom Beko konceptu brendiranja.

beko-shop-1

Shop se prostire na površini od 300 m2 prodajnog prostora, a otvorila ga je firma Omega d.o.o, koja je ekskluzivni zastupnik brendova Beko, Grundig i Blomberg za BiH. Ovo je dvadesetprvi Beko shop u Bosni i Hercegovini, a treći u Banjaluci.

Društvo Omega trenutno pripada grupi deset najvećih trgovačkih kuća u državi i vodeća je firma na tržištu bijele tehnike i elektronike sa preko 50 odsto tržišnog učešća. Omega ima preko 300 domaćih kupaca bijele tehnike, elektronike, i preko 2000 kupaca za robe široke potrošnje širom Bosne i Hercegovine.

Beko je prisutan putem firme Omega d.o.o. na BiH tržištu već 15 godina i do sada su ostvareni izuzetno dobri poslovni rezultati.

Budući da je u Evropi jedan od top dva brenda po tržišnom udjelu u prodaji bijele tehnike, Beko je lider na tržištu frižidera, zamrzivača, mašina za veš i samostojećih štednjaka.

beko-shop-4

Beko shop je trgovina bijele tehnike, elektronike BEKO, BLOMBERG i GRUNDIG te malih kućanskih aparata. U ponudi se može naći veliki asortiman BEKO samostojeće tehnike – veš mašine, mašine za suđe, sušilice, frižideri, zamrzivači, el. štednjaci, ugradna tehnika, LCD, plazma i klasični televizori, klima uređaji, audio/video tehnika, mali kućanski aparati i slično. U ponudi ima preko 1000 različitih proizvoda. Pouzdanost, kvalitet u izradi, energetske efikasnosti i velike vrednosti, samo su neki od razloga koji su sve više i više presudni kod odabira Beko kućanskih aparata. Beko svake dvije godine na tržište lansira nove proizvode.

beko-shop-6

Beko je međunarodni brend kućanskih uređaja koji pripada Arcelik grupaciji. Budući da je u Evropi jedan od top tri brenda po tržišnom udjelu za bijelu tehniku, Beko je lider na tržištu frižidera, zamrzivača, mašina za suđe, mašina za veš i samostojećih štednjaka u Velikoj Britaniji. Ovaj brend se trenutno prodaje u preko 100 država a Beko proizvodi se koriste u milionima domaćinstava širom svijeta. Beko je dobitnik nekoliko međunarodnih nagrada za kvalitet, inovativan dizajn, pouzdanost i za zelenu tehnologiju. Beko proizvodi su preporučeni od vodećih potrošačkih magazina na Evropskom tržištu, zahvaljujući svojoj velikoj energetskoj učinkovitosti i visokim performansama, što je uzrokovalo da budu dio “Best Buy” kategorije proizvoda. Pored toga, svi Beko proizvodi zadovoljavaju uslove o očuvanju životne sredine i proizvedeni su u skladu sa ISO 4001 standardom.

Od ukupnog prihoda cijele firme 60% Omega ostvaruje kroz vlastitu maloprodajnu mrežu a 40% prodaje ostvaruje se kroz veleprodajnu mrežu sa preko 3000 kupaca koja je razvijena po celoj Bosni i Hercegovini. Kompanija Omega je od 2003 godine počela s razvojem vlastite servisne mreže koja servisira sve vrste robe koje Omega prodaje. Omegina servisna mreža je danas najjača servisna mreža u BiH, sa preko 50 ovlaštenih servisa u BiH. Ova servisna mreža je organizovana tako da ima Centralni servisni centar sa CALL CENTROM za prijavu kvarova koji svakodnevno komunicira sa vlastitim Omeginim servisima u Sarajevu, Mostaru, Doboju i Tuzli i sa još preko 50 ovlaštenih servisa pod ugovorom koji se nalaze u svim gradovima BiH.

Beko je dobitnik nekoliko međunarodnih nagrada za kvalitet, inovativan dizajn, pouzdanost i za zelenu tehnologiju kao što su: Energy Saving Trust, Stiftung Warentest (StiWa), Plus X, iF Design i Red Dot Design nagrade. Beko proizvodi su preporučeni od vodećih potrošačkih magazina na Evropskom tržištu, zahvaljujući svojoj velikoj energetskoj efikasnosti i visokim performansama, što je uzrokovalo da budu deo “Best Buy” kategorije proizvoda. U 2011, kao rezultat ATLETE (Appliance Testing for Energy Label Evaluation), projekat proveden od strane CECED (European Committee of Domestic Equipment Manufactureres) zajedno sa komisijom EU, Beko je postao jedan od rijetkih brandova koji su certifikovani kao nosilac potpuno tačnih informacija u kategoriji Evropskog načina utroška energije. Beko proizvodi su preporučeni od strane vodećih potrošačkih magazina na Evropskom tržištu zahvaljujući svom visokom energetskom učinku i visokim performansama.

Osim Beko proizvoda u Beko shopu se mogu naći i GRUNDIG proizvodi koji su svakako svima već dobro poznati, a polako se ovaj brend ponovo vraća i u našu zemlju sa sve većom ponudom televizora i elektronike.

Na dan svečanog otvaranja Beko shopa Banjaluka za prvih 200 kupaca pripremljeni su vrijedni pokloni kao i prvih 10 dana za sve kupce je obezbeđen popust od 5 % na kompletan asortiman.

beko-shop-5

Izvor: Press / Banjaluka.com

 

Broj pregleda: 18557

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/beko-shop-otvoren-u-banjaluci/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])