Velika proljećna akcija kompanije m:tel nastavlja se u Bijeljini

Objavljeno: 22. 4. 2015 u 20:50h

Nakon uspješnog druženja sa prijateljima u Banjaluci, akcija “Ovog proljeća želim da” preselila se 22. aprila u Bijeljinu na Trg Kralja Petra I Karađorđevića.

Bila je to prilika za druženje sa građanima Bijeljine, te brojnim novinarima, a portparolka kompanije m:tel, Milica Stojaković, pozvala je građane da učestvuju u ovom zabavnom projektu i na Zidu želja napišu svoju želju za ovo proljeće.

“Bili smo veoma smo zadovoljni tokom akcije “Ovog proljeća želim da…” u Banjaluci, a sigurni smo da će se ova akcija podjednako svidjeti i građanima Bijeljine. Imamo velike planove za ovo proljeće i ostatak godine pa smo odlučili da ovom prilikom predstavimo dio onoga što smo pripremili za sve naše korisnike”, izjavila je Stojaković.

U naredne dvije sedmice pored Zida želja će svakog dana biti organizovan niz zanimljivih aktivnosti za sve uzraste, pa će se tako djeca posebno obradovati klovnu koji će ih zabavljati svakog dana između 14 i 15 časova, a ljubitelji umjetnosti imaće priliku da učestvuju u kreativnoj radionici “Art therapy” koja će se održavati od 12 do 17 časova.

Razveseliće se i svi oni koji su oduvijek željeli da imaju svoj portret budući da će od 12 do 13 časova umjetnica Ivana Grahovac praviti odlične slikarske portrete. Nisu zaboravljeni ni ljubitelji sporta i aktivnog života koji će u periodu od 16 do 17 časova imati priliku da učestvuju u jogi na otvorenom uz instruktora Dejana Ćosića.

Prvog dana akcije u Bijeljini, građani su imali  priliku i da se bolje upoznaju sa novim modelima brenda Samsung koji se od sada mogu pronaći u sklopu m:tel ponude – Samsung A3 i Samsung A5 smartfonima.

Akcija se nastavlja i u online svijetu, tako da kompanija m:tel poziva sve one koji upišu svoju želju na Zidu želja u Bijeljini da pošalju fotografiju svoje ispisane želje u inbox m:tel Facebook stranice ili službene Facebook stranice projekta “Ovog proljeća želim da” i na taj način postanu dio nagradnog online konkursa.

Sve fotografije koje stignu tokom trajanja akcije biće objavljene u sklopu foto albuma na mtel službenoj stranici (facebook.com/mtelbih) nakon čega započinje glasanje za najbolju fotografiju želje putem komentara, a fotografija sa najvećim brojem komentara osvojiće vrijednu Samsung nagradu.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1063

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/velika-proljecna-akcija-kompanije-mtel-nastavlja-se-u-bijeljini/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])