Stara veš mašina vam zadaje brige? Prijavite se na “Staro za novo”

Objavljeno: 5. 3. 2015 u 18:50h

Već danas se prijavite za učešće u akciji kompanije m:tel simboličnog naziva “Staro za novo” putem koje možete zamijeniti svoju staru veš mašinu za potpuno novu.

 Dobra vijest je da vas od zamjene uređaja dijeli samo nekoliko jednostavnih koraka. Prvi od njih je posjeta službenoj Facebook stranici kompanije m:tel na kojoj se nalazi prijavni formular za akciju “Staro za novo”. U okviru ove aplikacije treba da upišete svoje ime i prezime, adresu i broj telefona, a nakon toga i da postavite jednu fotografiju vaše stare veš mašine na koju je zalijepljen papirić sa oznakom #starozanovo.

 Budući da će na kraju mjeseca uslijediti prikupljanje glasova, od ostalih takmičara se možete izdvojiti ukoliko postavite zanimljiv komentar ili anegdotu koja je nastala prilikom korištenja vaše stare veš mašine.

Svakog prvog u mjesecu počinje glasanje putem SMS poruka koje funkcioniše po principu jedan broj – jedan glas. Svaka SMS poruka je besplatna i treba da sadrži prateći kod za glasanje koji se nalazi ispod fotografije svakog od uređaja. Fotografije svih prijavljenih uređaja zajedno sa kodovima možete pronaći na službenom blogu kompanije m:tel, na adresi blog.mtel.ba, a poruke se šalju na broj 065 1145.

 Pobjednik ovog kruga će imati priliku da osvoji jednu od Samsung veš mašina nove generacije odličnih performansi i vrhunskog kvaliteta, koje se nalaze u m:tel Open ponude bijele tehnike. Ove pametne mašine za pranje veša mogu da detektuju probleme pri radu u toku samog procesa pranja, te sadrže dijamantski bubanj koji je idealan za svako dubinsko pranje rublja.

Više informacija o ovoj akciji možete pronaći na službenoj stranici kompanije www.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1434

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/stara-ves-masina-vam-zadaje-brige-prijavite-se-na-staro-za-novo/||claudebot