M:tel ADSL ponuda: Izaberite 50% popusta prvih 4 mjeseca ili tablet Allview AX4 Nano za 1 KM

Objavljeno: 30. 1. 2015 u 13:24h

Uz aktuelnu ADSL ponudu kompanije m:tel imate priliku uživati u brzom, pouzdanom i neograničenom  internetu po odličnim uslovima.

50 MTL

U okviru ponude koja važi do kraja marta 2015. godine, kompanija m:tel je pripremila posebne pogodnosti za nove ADSL korisnike ili postojeće kojima je istekao minimalan period ugovora, a koji obnove ugovor za uslugu. Možete odabrati popust od 50% na pretplatu za prva 4 mjeseca ili ponudu Allview AX4 Nano tableta sa FrendNet prepaid SIM karticom sa startnim bonusom od 4KM i ekstra bonusom od 200MB mobilnog interneta za 1KM (sa PDV-om).

Podsjećamo na tarifne modele m:tel ADSL usluge s neograničenim internetom: tarifni model HOBBY po cijeni od 19 KM donosi vam brzine do  2048/256 kbit/s , zatim tu je tarifa OPTIMA s brzinama do 5120/448 kbit/s i cijenom od 25 KM, za malo zahtjevnije korisnike tu je tarifa EXPERT s brzinama do 10240/640 kbit/s, a po cijeni od 35 KM i,  na kraju, samo u zoni dostupnosti tarifa MAX s brzinama do 30/3 Mb/s i cijenom od 50 KM. A korisnicima m:tel ADSL usluge na raspolaganju je i bežični WiFi modem/router za internet.

m:tel ADSL usluga omogućava brzu i kvalitetnu internet vezu, 24 časa dnevno i bez ograničenja protoka saobraćaja, stoga požurite po svoj tablet ili popust na pretplatu. Više detalja o ovoj i ostalim aktuelnim ponudama kompanije m:tel potražite na stranici www.mtel.ba ili pozovite besplatni korisnički servis na 0800 50 005.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 5882

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/mtel-adsl-ponuda-izaberite-50-popusta-prvih-4-mjeseca-ili-tablet-allview-ax4-nano-za-1-km/||claudebot