U toku je upis na informatičke kurseve u Banjaluci

Objavljeno: 12. 1. 2015 u 21:01h

Na adresi Carice Milice 43. u blizini Ekonomskog Fakulteta, Centar za informatički razvoj – InfoARS organizuje upis na informatičke kurseve.

Slika sa nastave - polaznik na kursu "web dizajn" u procesu izrade web stranice

Slika sa nastave – polaznik na kursu “web dizajn” u procesu izrade web stranice

Trenutno je aktuelan upis na sljedeće kurseve:

Poslovni kurs uključuje: Windows, Word, Excel, PowerPoint i Internet. Danas na svim administrativnim i dr. kancelarijskim poslovima obavezna je upotreba računara. Bez posjedovanja odgovarajućeg znanja iz ove oblasti gotovo je nemoguće pronaći posao. InfoARS u ponudi ima ECDL sertifikat (Evropska kompjuterska vozačka dozvola) koji je međunarodno priznat u 150 zemalja Svijeta.

Kursevi web dizajna uključuju rad u sljedećim tehnologijama: HTML, CSS, Dreamweaver, Fireworks. Ovaj kurs je namijenjen licima koja žele da nauče tehnologije izrade web sajtova. Posebno je važno napomenuti da postoje web sajtovi koji nude freelancing zaposlenje. Nije potrebno predznanje za pohađanje ovog kursa što znači da ga mogu pohađati potpuni početnici.

Kursevi grafičkog dizajna nude praktična znanja iz oblasti pripreme promotivnih materjala (brošure, publikacije, posteri, letci, vizitke i sl). Znanja iz ove oblasti su primjenjiva u gotovo svim djelatnostima.

Kursevi programiranja. Izrada dinamičkih web aplikacija su danas jako popularna na svjetskom tržištu. Ovaj kurs će Vas uvesti u osnove web programiranja u PHP skriptnom jeziku.

Za polaznike kurseva omogućeno je plaćanje u nekoliko jednakih mjesečnih rata. Za više informacija možete nas kontaktirati putem telefona 066 99 66 88 i 051 46 46 26 ili putem kontakt forme koja se nalazi ispod.

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš e-mail (obavezno)

    Vaš telefon (obavezno)

    Kurs za koji ste zainteresovani

    Ukoliko želite dodatne informacije postavite pitanje u polje ispod.:

    www.infoars.net

    Broj pregleda: 8153

    Facebook Twitter Preporuči na Viberu
    Kopirati

    Nema komentara

    Sakrij sve komentare

    Prikaži komentare

    NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

    Šta mislite o ovoj temi?

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Promo

    Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

    /biznis/u-toku-je-upis-na-informaticke-kurseve-u-banjaluci/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot