M:tel i HTC poklanjaju 7000 novogodišnjih iznenađenja građanima BiH

Objavljeno: 18. 12. 2014 u 18:51h

Akcije kojima kompanija m:tel obilježava praznike zajedno sa svojim korisnicima se nastavljaju. Ovaj put, partner kompanije m:tel, zadužen za dobro raspoloženje građana BiH, je kompanija HTC. Ove dvije kompanije su nedavno počele sa podjelom 7 000 novogodišnjih iznenađenja posjetiocima m:tel prodajnih mjesta koji se odluče za neku od m:tel usluga, u čak 52 poslovnice širom Bosne i Hercegovine.

mtel i HTC kuglice

“Svi koji su do sada dobili crvenu m:tel i HTC kuglu za novogodišnju jelku nisu krili svoje oduševljenje i zahvalnost. To je samo još jedan dokaz da je za sreću zaista potrebno malo,” rekla je jedna od zaposlenih u poslovnici u Banjaluci.

Od modela koje možete pronaći u poslovnicama kompanije m:tel izdvajamo, sada noviju verziju, One M8 modela u dual sim varijanti za sve koji žele da u jednom telefonu imaju dva različita broja, koji uz tarifu Moj Mix VIP iznosi samo 1 KM. Pored njega tu je i standardna verzija One M8, koji uz tarifu Moj Mix Vip takođe iznosi 1 KM, kao i tri modela iz Desire serije o kojima korisnici imaju samo riječi hvale: Desire 516 DS čija cijena u tarifi Moj Mix 35 iznosi 1 KM, Desire 816 koji je u tarifi Moj Mix 50/55 1 KM i Desire 310, koji u tarifi Moj Mix 25 takođe iznosi 1 KM.

Više informacija o cijenama i paketima u okviru kojih možete kupiti neki od pomenutih modela, kao i spisak m:tel prodajnih mjesta, potražite na mtel.ba, dok detaljne specifikacije telefona možete potražiti na blog.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1116

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/mtel-i-htc-poklanjaju-7000-novogodisnjih-iznenadenja-gradanima-bih/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])