Kompanija Blicnet: Humanost na djelu

Objavljeno: 17. 10. 2014 u 17:19h

Blicnet kao društveno odgovorna kompanija svojim inovativnim, kreativnim i prijateljskim odnosom prema društvenoj zajednici, gradi imidž kompanije koja nastoji da unapređuje i učvršćuje ono čime se, između ostalog, vrednuje uspjeh jedne kompanije -odgovornost prema sredini u kojoj živi i radi.

Photo_1

Kompanija nesebično pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija i doprinosi ondje gdje je to najkorisnije za sve.

U Blicnetu podržavaju humanitarne, kulturne, zdravstvene, obrazovne i sportske projekte, te ustanove koje značajno pridonose razvoju određenoga područja. Nedavno, su realizovali humanitarnu akciju „Prvacima na dar“, gdje su se družili sa korisnicima JU „Zaštiti me“ i „Centra za obrazovanje i vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora„ Banjaluka i uručili im četrdeset poklon paketa školskog pribora.

Brojnim donacijama i sponzorstvima potkrijepili su aktivnosti lokalnog i nacionalnog značaja na različitim područjima društvenog života. Blicnet kao generalni sponzor manifestacije Kolektivno vjenčanje “Svadba za pamćenje”, bili su uz mladence i na “Izletu ljubavi”, koji je upriličen u sportsko-rekreativnom centru „Hajdučke vode“, u želji da im pomognu da što prije i što lakše započnu svoj zajednički život i ostvare se u porodičnom smislu.

Kao firma s izraženim osjećajem za dobrobit, kako svojih korisnika, tako i šire zajednice Blicnet veliku pažnju polaže pomaganju i potrebama, te kontinuiranom razvoju humanitarne svijesti. Podržali su Savez gluvih i nagluvih BiH povodom Internacionalnog dana gluvih i znakovnog jezika, ali i realizaciju projekta“Drugarijada“-rana intervencija kod pervezivnog razvojnog poremećaja. Njihova vizija je usmjerena zadovoljstvu ljudi sa željom za povećanjem kvaliteta života na društveno-socijalnom, kulturnom i edukativnom nivou.

Kompanija Blicnet poštujući načelo društveno odgovornog poslovanja radi na unapređivanju odnosa s korisnicima i partnerima, javnošću, ali i sa zajednicom unutar koje djeluje. Poslujući odgovorno danas, stvaraju čvrst temelj za dobrobit i bolji kvalitet življenja budućih generacija.

Broj pregleda: 1433

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/kompanija-blicnet-humanost-na-djelu/||claudebot