Sve o drvenom tabletu u novom izdanju m:magazina

Objavljeno: 16. 10. 2014 u 20:30h

Sedamnaesto izdanje emisije m:agazin moći ćete pogledati 18. oktobra u 16:15 na programu ATV-a, a ovoga puta možete pogledati i pregled najoriginalnijih novotarija, koje su predstavljene na Međunarodnom sajmu tehnologije IFA u Berlinu.

magazin

Imaćete priliku da pogledate priču o neobičnom i jedinstvenom tabletu, koji sigurno niste nikada do sada vidjeli. Naime, riječ je o drvenom tabletu, a ko i zašto je odlučio da napravi ovakav tablet, koji je pritom i jedan od najlakših na svijetu, saznaćete ako pogledate najnovije izdanje m:agazina.

“Ovo je, naravno, samo djelić onoga što ćemo vam predstaviti, a najbolje smo vam ostavili kao iznenađenje za subotnje popodne”, navodi se u saopštenju.

I kroz ovo izdanje sa vama će biti Jelena Babić i Brankica Stojanović, uz koje će vam 20 minuta proći u duhu zabave i zanimljivosti, a one će vam takođe pokazati kako je bilo na banjalučkoj promociji nanovijeg Samsungovog uređaja Galaxy Note 4.

Ukoliko imate prijedlog za neku zanimljivu temu, pišite na [email protected], a tim emisije m:magazin će se potruditi da u narednim izdanjima i vaša tema nađe svoje mjesto.

Broj pregleda: 1073

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/sve-o-drvenom-tabletu-u-novom-izdanju-mmagazina/||claudebot