Novo u ponudi kompanije M:tel: bijela tehnika na rate

Objavljeno: 1. 9. 2014 u 17:31h

Kompanija m:tel ponovo ima jedinstvenu i inovativnu ponudu. U m:tel prodajnim mjestima od danas su dostupni odlični aparati za domaćinstvo, i to uz odlične uslove: beskamatno plaćanje na 12 rata, besplatna kućna dostava, a nije potrebna dodatna dokumentacija.

mtel masina

Riječ je o bijeloj tehnici vodećeg svjetskog proizvođača Samsung. U ponudi su veš mašine, frižideri, usisivači i mikrotalasne rerne, koji olakšavaju svakodnevno održavanje higijene i zdravlja svake porodice. Tako npr. frižideri iz Samsung linije NO FROST donose inovacije i napredne funkcije kao što su: digitalni inverter za tihi rad i uštedu električne energije, moderna organizacija prostora sa LED osvjetljenjem, lako klizeće ladice i velike zaštitne pregrade, otvaranje vrata pod uglom od 90 stepeni. Ni ostali uređaji ne zaostaju u kvalitetu i inovacijama. Samsung veš mašina ima pametnu provjeru ispravnosti putem smartphona, a sa svim uređajima uštedićete energiju i vrijeme.

Svi koji se odluče na neki od uređaja, treba samo da podnesu zahtjev na m:tel prodajnom mjestu, a u roku od 3 radna dana, naručena tehnika biće besplatno isporučena na željenu adresu. Prva rata plaća se prilikom preuzimanja, a uređaje je moguće platiti i gotovinski.

Detaljnije informacije na m:tel prodajnim mjestima ili na www.mtel.ba

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1565

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/novo-u-ponudi-kompanije-mtel-bijela-tehnika-na-rate/||claudebot