Borac m:tel za spas sezone brani Kup BiH

Objavljeno: 28. 5. 2016 u 09:29h

Rukometaši banjalučkog Borca m:tel pokušaće da spasu sezonu odbranom trofeja u Kupu Bosne i Hercegovine.

Završni turnir održava se u Vogošću ovog vikenda, a protivnik Banjalučanima na putu do finala je ljubuški Izviđač, dok se u drugom polufinalu sastaju domaćin turnira i visočka Bosna.

Trener crveno-plavih Aleksandar Međedovićnaglasio je da je Borac ove sezone dva puta poražen od novih šampiona i da je predstojeći dvoboj prilika za revanš.

“‘Skauti’ su nas dva puta pobijedili u mjesec dana i vjerujem da smo naučili iz naših grešaka. Sigurno možemo igrati bolje i učinićemo sve da polufinalni meč ne bude posljednji u Kupu BiH”, izjavio je Međedović, a prenose banjalučki mediji.

PAROVI, POLUFINALE

Subota

Vogošća – Bosna (16 h)

Izviđač – Borac m:tel (19 h)

Nedjelja

Finale (15.30 h)

Desni bek “Velikana iz Gospodske” Stanko Stanković svjestan je da će biti teško odbraniti Kup BiH po četvrti put uzastopno, ali da se Borac m:tel neće predati bez borbe.

“Još imamo šansu da sezonu završimo sa trofejem i nećemo se predati. Izviđač je dobra ekipa, ali nije nepobjediva. To smo shvatili iz prethodnih poraza i potrudićemo se da popravimo utisak”, rekao je Stanković.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/sportski-dogadaji/borac-mtel-za-spas-sezone-brani-kup-bih/||claudebot