Banjalučanke pozvane na besplatan, jednomjesečni fitnes na otvorenom (VIDEO)

Objavljeno: 22. 5. 2016 u 13:44h

Projekat “Konzum fitness ljeto” održaće se se i ove godine u banjalučkom parku Mladen Stojanović. Svi zainteresovani rekreativci – djevojke, gospođe, dame treće starosne dobi, ali i muškarci svih starosnih kategorija, kao i sportisti moći će besplatno vježbati sa sedam fitnes instruktora.

Svečano otvaranje planirano je 3. juna u 18 časova i trajaće 30 dana, odnosno do 3. jula 2016. u pomenutom parku, svaki dan u terminu od 19 do 20:30 časova.

“Projekat je nastao kao potreba da se popularizuje fitnes kao sport i zdrav način života, te da se građanima pruži prilika da spoje fitnes i prirodu u organizovanom obliku uz podršku profesionalnih fitnes instruktora” navela je Lidija Ljubičić, fitnes instruktor “L-fit” studija, koji je i organizaor ovog popularnog projekta.

Svi zainteresovani mogu da prijave učešće sms-om na kontakt broj 065 332 332 ili na mail [email protected] i obezbjede akreditacije za mjesec dana besplatnog fitnesa.

Sponzori projekta “Konzum fitnes ljeto” su Konzum, Plantago, Krajina osiguranje, Vitinka, Jelen pivo…

Ovaj projekat realizuje se tradicionalno 5. put, a evo kratkog podsjećanja kako je to bilo prošle godine:

Izvor: Banjalucanke

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/sportski-dogadaji/banjalucanke-pozvane-na-besplatan-jednomjesecni-fitnes-na-otvorenom-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])