Konzum FIBA 3×3 basket Banjaluka 2015: Borba za odlazak u Bukurešt

Objavljeno: 27. 6. 2015 u 14:44h

Najbolji basketaši iz BiH i regiona u seniorskoj konkurenciji odmjeriće snage pred banjalučkom publikom u subotu i nedjelju na 18. po redu “Konzum FIBA 3×3 basketu Banjaluka 2015”.

Na platou ispred Narodnog pozorišta Republike Srpske očekuje se apsolutni rekord ekipa koje će učestvovati, a takmičari su imali priliku da se prijave do petka naveče.

“Utakmice startuju u subotu od deset časova i pokušaćemo da se prvi dan odigra što više mečeva kako bi igrači u nedjelju došli što rasterećeniji jer su na programu završni mečevi i takmičenje u brzom šutiranju trojki” rekao je direktor “Konzum FIBA 3×3” Aleksandar Vranješ.

Ove godine prijavili su se igrači iz 13 gradova bivše SFR Jugoslavije koji će se boriti za nagradu od 1.600 maraka i učešće na najkvalitetnijem regionalnom FIBA 3h3 turniru “Raiffeisen Bank Bucharest Challenger “, koji je na programu 15. i 16. avgusta u Rumuniji.

Za glavnog favorita turnira postavljena je ekipa Tri H iz Sarajeva, koja je šampion BiH. Svoje šanse će tražiti i ekipe Rače i Master kafea iz Srbije. Master je proteklog vikenda slavio na turniru u Beogradu, dok je Banjaluka napravila miks ekipu koju čine igrači Borca, Studenta i Igokee.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/sportski-dogadaji/konzum-fiba-3x3-basket-banjaluka-2015-borba-za-odlazak-u-bukurest/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot