Ulični fudbal na Trgu Krajine

Objavljeno: 24. 6. 2015 u 20:50h

Banjalučki Trg Krajine u narednih sedam dana biće domaćin turnira “Jelen kup” u uličnom fudbalu, na kojem će svoje vještine s loptom pokazati oko 700 mladih igrača.

Ovo takmičenje je dio manifestacije “Fudbalski grad 2015”, koja se održava u tri grada: Istočnom Sarajevu, Bijeljini i Banjaluci. Turniri u Istočnom Sarajevu i Bijeljini bili su polufinalni, a pobjednici će se u Banjaluci u konkurenciji 120 ekipa boriti za konačan plasman.

Organizator turnira je Centar za edukaciju, omladinu i sport iz Banjaluke, podršku je pružio i Fudbalski savez RS, a promoteri su Vladan Grujić, Savo Milošević, Milovan Rajevac, Mladen Krstajić…

Osim “Jelen kupa” biće održan i “Tropik junior kup”, “Igre bez granica”…, a cilj ovog projekta je obnova igrališta u gradovima domaćinima.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/sportski-dogadaji/ulicni-fudbal-na-trgu-krajine/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])