“Orlovi” 15. juna u Banjaluci!

Objavljeno: 5. 3. 2015 u 09:59h

Predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske Mile Kovačević i generalni sekretar FS Srbije Zoran Laković dogovorili su da “orlovi” 15. juna odigraju prijateljski meč u Banjaluci.

Prvi čovjek FS RS potvrdio je u izjavi za banjalučki “EuroBlic” da su sve prepreke otklonjene i da će dugo očekivano gostovanje izabranika Radoslava Ćurčića selekciji Republike Srpske biti upriličeno sredinom juna na banjalučkom Gradskom stadionu.

“Ne postoje više nikakve dileme i dugo očekivani susret dvije reprezentacije će se odigrati 15. juna. Postoji i varijanta da se meč odigra dan kasnije, ali FSS-u je prihvatljiviji prvi prijedlog i mi smo to uvažili”, izjavio je Kovačević.

Predsjednik FS RS je otkrio i da je čelnicima FS Srbije za pomenuti termin stigla jedna primamljiva ponuda za odigravanje prijateljske utakmice ali je odbijena jer su dali riječ sportskim radnicima iz Banjaluke.

“Srbija je imala finansijski izdašnu ponudu Poljske za prijateljski susret, ali je ona odbijena jer FSS želi da bude naš gost u Banjaluci”, naglasio je prvi čovjek FS RS.

Fudbaleri Srbije će u najveći grad Srpske doputovati u nedjelju 14. juna iz Kopenhagena, dva dana nakon duela s Danskom u okviru kvalifikacija za EURO 2016. godine.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/sportski-dogadaji/orlovi-15-juna-u-banjaluci/||claudebot