Besplatno penjanje u Studentskom kampusu

Objavljeno: 2. 10. 2014 u 12:51h

Penjački klub Extreme po treći put organizuje dane otvorenih vrata i upis novih članova, koji će se odvijati u perodu od 5 – 30. oktobra u penjačkoj sali na kampusu Univerziteta u utorak  od 18 do 22 časa, četvrtak i nedjelju u istom terminu. 

penjanje

Dođite, pogledajte i probajte, i to sve besplatno. Postanite član kluba, pridružite se zabavi, druženju i avanturi koju pruža sportsko penjanje. Za sve dodatne informacije pišite na email: [email protected] ili kontaktirajte brojeve telefona: 065/303-034 i 065/831-298.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/sportski-dogadaji/besplatno-penjanje-u-studentskom-kampusu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot