Prvi amaterski turnir u kuglanju

Objavljeno: 16. 6. 2014 u 19:16h

New York Bowling, Bel televizija i Uno radio organizuju prvi amaterski turnir u kuglanju, koji će se održati u prostorijama New York Bowling-a, RK Boska, 3. sprat, 20. 21. i 22. 06. 2014. godine.

10339759_631668206924641_6592719879892397508_n

Turnir je podijeljen na tri dijela, veče za žene, veče za muškarce i finalno veče. Dijele se dvije glavne nagrade, večera za dvije osobe (nagrada i u muškoj i u ženskoj konkurenciji).

Turnir se igra po sistemu eliminacija, osobe sa najboljim rezultatima idu dalje, u finale, koje se održava u nedjelju.

Kotizacija za učešće na turniru iznosi 2,00 KM/osobi. Prijava se može obaviti u prostorijama New York Bowling-a, RK Boska, 3. sprat.

Bowling je američka vrsta kuglanja, koja je prvenstveno namijenjena zabavi i rekreaciji igrača. Bowling je sport u kom igrač pokušava da obori što veći broj od mogućih deset čunjeva bacanjem kugle. Svaka partija se sastoji od 10 rundi. U svakoj rundi igrač ima dvije prilike da obori čunjeve.

Svako veče će biti organizovana i muzika.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/sportski-dogadaji/prvi-amaterski-turnir-u-kuglanju/||claudebot