Ovog vikenda auto-reli od Kozare do Sutjeske

Objavljeno: 24. 7. 2013 u 12:44h

Auto-moto savez Republike Srpske zajedno sa auto-moto društvima organizuje preventivno-sportski auto-reli pod nazivom “Nagrada AMS RS Kozara – Sutjeska 2013”, koji će se voziti tokom vikenda od Mrakovice u Nacionalnom parku Kozara do Tjentišta u Nacionalnom parku Sutjeska. 

Iz AMS-a Republike Srpske saopšteno je da je riječ o prvom auto-reliju ovog tipa u Srpskoj i BiH, koji objedinjuje četiri dosadašnja relija – “Mrakovicu”, “Slatinu”, “Duge njive” i “Sutjesku”, a na kojem je učešće prijavilo 60 auto-posada iz Republike Srpske, Federacije BiH, Crne Gore i Srbije.

Posade će u subotu, 27. jula, prvog dana takmičenja, voziti relacijom Mrakovica – Banjaluka – Slatina – Klašnice – Doboj – Istočno Sarajevo – Miljevina – Tjentište, dok je drugog dana takmičenja, u nedjelju, 28. jula, planiran posljednji ispit spretnosti na Tjentištu i proglašenje pobjednika po klasama.

Takmičarska vozila razvrstana su u tri klase po zapremini motora – prva klasa do 1.300 centimetara kubnih, druga od 1.301 do 1.800 i treća više od 1.800 centimetara kubnih.

Dvodnevni preventivno-sportski auto-reli “Nagrada AMS RS Kozara – Sutjeska 2013” počinje u subotu u 7.45 časova na Mrakovici.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/sportski-dogadaji/ovog-vikenda-auto-reli-od-kozare-do-sutjeske/||claudebot