Humanitarni turnir “Pomozimo Mladenu da prohoda”

Objavljeno: 21. 9. 2012 u 11:55h

Omladina Crvenog krsta, 28. i 29. septembra organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu, na terenima studentskog doma „Nikola Tesla“, a dio novca biće prikupljen za liječenje Mladena Crnogorca na klinici “Neuro vita” u Moskvi.

28. septembra, turnir će trajati u periodu od 14 do 20 časova, dok će naredni dan početi u 12 i trajati do 20 časova. Kotizacija iznosi 25 KM, a prijave traju do 26. septembra.

Pravo učešća stiče se jednim primjerkom uplatnice koji je potrebno predati u kancelarije Crvenog krsta ili u kancelarije ISIC-a na ekonomskom fakultetu, u periodu od 10 do 14 časova.

Uplate se mogu izvršiti na broj žiro računa 562-099-80737342-87 (NLB-Razvojna banka) sa naznakom “Za pomoć u liječenju Mladena Crnogorca”.

Mladen Crnogorac (24), prije pet godina ostao je paralizovan nakon što je skačući u rijeku Vrbanju udario glavom u stijenu i povrijedio peti vratni pršljen. Pošto kod nas ne postoji adekvatna ustanova za njegovo liječenje, potrebno je da 3-4 puta godišnje odlazi na moskovsku kliniku, a ovaj vid liječenja iziskuje velika novčana sredstva zbog čega je porodica Crnogorac primorana da traži financijsku pomoć.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/sportski-dogadaji/humanitarni-turnir-pomozimo-mladenu-da-prohoda/||claudebot