PR Akademija ponovo u Banjaluci

Objavljeno: 21. 9. 2016

Agencija Prime Communications iz Banjaluke najavljuje upis treće generacije polaznika specijalističkog kursa za odnose s javnošću PR Akademija. Program dvosemestralnog specijalističkog kursa PR Akademija će se sastojati od 18 trosatnih modula.

Predavači na PR Akademiji u Banjaluci će biti neki od najuglednijih profesora i PR stručnjaka iz regiona, kao što su dr Tamara Vlastelica, dr Danijela Lalić, dr Damir Jugo, mr Peđa Ašanin, Miloš Čirič, mr Ksenija Renko, Drenislav Žekić, mr Miloš Đajić, dr. sc Božo Skoko, dr Ivana Zečević, Ašok Murti, Dragan Varagić, Ivan Ćosić i drugi.

Program PR Akademije prilagođen je onima koji se već bave ovim poslom, ali i svima onima koji to žele raditi u budućnosti, bez obzira na akademsko zvanje, radni status ili funkciju koju obavljaju u kompaniji u kojoj rade. PR Akademija je namijenjena osobama koje rade na poslovima portparola, službenika i referenata za odnose s javnošću, zaposlene u PR i marketing službama, šefovima kabineta, studentima i svršenim diplomcima, kao i svima onima koji žele da rade na ličnom usavršavanju i razvoju sopstvenih potencijala za rad u PR i marketing profesiji.

Teme koje će polaznici slušati tokom PR Akademije su strateško komuniciranje, korporativno komuniciranje, online komunikacija, krizno komuniciranje, lični PR, kultura oblačenja, brending, event management, istraživanja u PR-u, interna komunikacija, lobiranje, politički marketing, PR kampanje, internet trendovi, retorika, odnosi s medijima, medijski trening i studije slučaja.

Tokom prethodnih 15 godina Prime Communications je kroz različite edukativne projekte poput konferencija PROACTIVE, Sarajevo PR Open, studentskog takmičenja PR Challenge i PR Akademije, ali i saradnjom sa regionalnim strukovnim PR udruženjima i promocijom njihovih aktivnosti, kontinuirano ukazivala na potrebu stalnog usavršavanja i značaj PR profesije u Bosni i Hercegovini i regionu.

Više informacija o PR Akademiji potražite na  www.pr-akademija.com ili putem mail adrese: [email protected]

Banjaluka.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Novinarska praksa

Međunarodno priznati IT kursevi