Ansambl ANIP „Veselin Masleša“ Banjaluka putuje u Bugarsku

Objavljeno: 9. 6. 2016 u 17:04h

Ansambl „Veselin Masleša“ Banjaluka je poziv dobio još u februaru mjesecu i u proteklom vremenu vrijedno radio na probama da bi postigao što viši nivo izvođenja, a samim tim u najboljem mogućem svjetlu predstavljao naš Grad i Republiku na međunarodnom festivalu.

“Predstavićemo se Krajiškim igrama, Banjalučkim igrama i Igrama sa Grmeča, a ovim sedmodnevnim putovanjem ANIP „V. Masleša“ će zaključiti veoma uspješnu prvu polovinu 2016. godine” rekli su iz Ansambla.

Stariji dječiji ansambl“ nastupa u Gradišci 10. juna 2016. na „Prvoj smotri dječijeg kulturnog stvaralaštva Republike Srpske“, dok će izvođački „A“ ansambl 18. juna 2016. biti gost na proslavi 60 godina postojanja KUD-a „ALAT-Swisslion“ Trebinje što će ujedno biti uvod u ljetne turneje.

“Ističemo i da je ANIP „V. Masleša“ u prvih 6 mjeseci ove godine održao već 3 cjelovečernja programa u Banjaluci, u sopstvenoj organizaciji, što pokazuje da mimo inostranih nastupa na prestižnim festivalima, itekako vodimo računa o domaćoj publici. Predan rad je prepoznat od strane brojne publike, što nam samo daje motiv da godinu nastavimo i završimo na najbolji mogući način” naglasili su iz Ansambla.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/kulturni-dogadaji/ansambl-anip-veselin-maslesa-banjaluka-putuje-u-bugarsku/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot