Jazz Poesy spektakl na tvrđavi Kastel

Objavljeno: 19. 5. 2016 u 15:09h

Na Ljetnoj sceni tvrđave Kastel u četvrtak 16. juna sa početkom u 20:00 održaće se „Džez poezi spektakl“. Stalnoj postavi „Džez poezia“ koju čine dva pjesnika Nebojša Kuruzović i Saša Berendika zajedno sa vrhunskim džez bendom „Kombain“, na sceni će se pridružiti mješoviti hor i gudački orkestar.

Riječ je o posebnom i specifičnom muzičkom poduhvatu, koji će banjalučkoj publici pružiti priliku da uživa u zaista vrhunskom preformansu.

„Džez poezi“ je do sada imao priliku da nastupi u brojnim gradovima širom BiH i Srbije, a posebno je zapažen njihov nastup u prestižnom „Rohan palas“ u Strazburu. Zajednička ocjena svih onih koji su imali priliku da ih čuju je „…da je Banjaluka dobila nove umjetničke ambasadore autentičnog muzičkog izraza“.

Cijena ulaznice za prvi i nešto drugačiji „Džez poezi spekatakl“ u gradu na Vrbasu je 6 KM u pretprodaji, a na dan koncerta 8 KM. Tu je i posebna ponuda „prijateljski paket“ od 4 ulaznice po cijeni od 20 KM. Prodajna mjesta su „Pekam pab“ i „KSB“, a karte su u prodaji od 26. maja.

Koncert se održava u organizaciji Centra za kreativni rad „Dobri medo“.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/kulturni-dogadaji/jazz-poesy-spektakl-na-tvrdavi-kastel/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])